Bovenaan in Google in 3 Stappen  

online workshop  

Geen tijd om vaak te bloggen, maar toch elke maand duizenden bezoekers naar je site.  

Klinkt onwerkelijk - maar toch kan het. 

Want als je een paar blogs maakt die hoog scoren in Google, kun je dag in dag uit, maand in maand uit bezoekers trekken zonder dat je er nog omkijken naar hebt. 

Zou jij dat ook wel willen?

Dat kan. Ik leer het je in 3 online sessie.

Net als deze enthousiaste ondernemers


Zou jij ook willen...  

 • ...dat potentiële klanten jou als eerste zien als ze een vraag googelen over jouw vakgebied!
 • ...dat je een constante stroom van bezoekers krijgt terwijl je gewoon aan het werk bent!
 • ...dat je zelfs traffic krijgt als je op vakantie bent!
 • ...dat mensen die nog nooit van jou gehoord hadden, jouw site vinden via Google! 
 • ...dat jouw doelgroep jou als expert ziet, omdat je bovenaan in Google staat! 
 • ...dat je daardoor simpelweg meer klanten krijgt!  

 

Mijn praktische en bewezen stappenplan

De online training bestaat uit 3 sessies van 2 - 2,5 uur, waarin je de 3 belangrijkste stappen leert om jouw blog te laten scoren:

Stap-1: MATCH

Als je weet welke vragen jouw doelgroep stelt aan Google, dan is het zaak om daar het állerbeste antwoord op te geven. In de ogen van jouw lezer en in de ogen van Google. Ik leg je precies uit hoe je de juiste zoekvragen achterhaalt voor jouw business, welke je het beste eerst kunt kiezen om lover te bloggen en hoe je er vervolgens voor zorgt dat jouw tekst precies die (tekstuele) elementen bevat, waardoor Google snapt dat jouw blog de juist match is.

Stap-2: FANS

Om te beoordelen of jouw blog echt het allerbeste antwoord geeft, kijkt Google ook naar de gebruikers: de lezers zelf. Als jouw blog goed gelezen wordt, dan zal het wel een goede blog zijn, denkt Google. En dan is het extra krachtig als er lezers zijn die besluiten een link op te nemen naar jouw blog. Het is het ultieme signaal voor Google dat jouw blog waardevol is. Om te zorgen voor veel lezers en links, heb ik een strategie ontwikkeld die voor iedere business werkt.

Stap-3: KWALITEIT

Google wil niet dat zijn gebruikers terechtkomen op websites/blogs die van slechte kwaliteit zijn. Blogs die bijvoorbeeld traag laden, niet goed leesbaar zijn of boordevol advertenties zitten, waardoor je de echte inhoud bijna niet kunt lezen. Google straft dit soort websites af en beloont juist de sites die van goede kwaliteit zijn. Hoe jij ervoor zorgt dat jouw blog ook aan de minimale eisen van Google voldoet, leg ik je uit in deze laatste stap. Bedenk: kwaliteit wint altijd!

Reacties van eerdere deelnemers aan de ONLINE workshop Bovenaan in Google in 3 Stappen

"Ik heb enorm veel geleerd tijdens de workshop 'Bovenaan in Google in 3 Stappen'. Geen droge stof, maar bruikbare materie op een leuke, interactieve manier gegeven en aangepast aan de topics waarover wij bloggen. Naar mijn mening een echte aanrader, bedankt Bastiaan!"

Victoria Gryson (www.victoriagryson.be)

"Bastiaan is een echte expert op het gebied van SEO. Er is veel interactie en het wordt gebracht met de nodig humor. Hoewel ik best het een en ander wist van SEO, heb ik toch weer zeer veel interessante tips gehoord. Het mooie is dat hij zijn kennis van bloggen en van SEO combineert. Ook erg handig is de checklist aan het einde van de cursus die je bij het schrijven van je blog kunt gebruiken. Kortom een top-training."

Antoine van Dinter (docentenhelpdesk.nl)  

"Bastiaan heeft een enorme hoeveelheid kennis over hoe het nou echt werkt met Google en deelt die met veel enthousiasme. Een zeer nuttige cursus die me vast veel gaat opleveren."

Koos de Heer (projecthacking.nl)  

"Een erg fijne werkshop met veel informatie waar je direct mee aan de slag kunt. Bastiaan heeft veel expertise."

Marjon Venema  (ayurvedischepraktijk.nl)

"Bastiaan is een leuke verteller. Ik volgde de Corona versie van de workshop, waarbij hij ons steeds 2,5 uur geboeid moest houden via een beeldscherm. Dat kan hij. Hij vertelt leuk en enthousiast. Het maakte dat ik elke keer weer zin had om aan de slag te gaan. En hij weet waar hij het over heeft, het was ook een leerzame workshop."  

Cursist mei 2020

"Bastiaan Vercouteren is een enthousiaste docent die je online goed bij de les kan houden en je een realistisch beeld kan geven over hoe Google de beste antwoorden zoekt op de vragen die mensen stellen."

Cursist mei 2020

Reacties van eerdere deelnemers aan de workshop Bovenaan in Google in Eén Dag (momenteel niet gegeven vanwege corona)

“Deze workshop is een absolute aanrader! Verwacht niet veel theorie, de kracht van deze dag ligt juist in het leren van blog-vaardigheden die je dezelfde dag nog in de praktijk kan toepassen. Doordat Bastiaan je van tevoren al vraagt om informatie over je site / bedrijf blijft het niet bij een algemeen verhaal maar wordt de informatie toegespitst op je bedrijf en de branches waarin de deelnemers werkzaam zijn. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Bastiaan is een prima docent met een aanstekelijk enthousiasme!" 

Ernst-Jan van Gellicum (primelab.nl)

“De workshop heb ik ervaren als zeer informatief. Goede opbouw, perfect tempo, tijd voor persoonlijke vragen en ook nog eens met wat humor erbij. Genoten en geleerd. Nogmaals hartelijk dank.” 

Lynet Vink-van Beem (yogadocente)  

“Als beginneling in bloggen is het waardevol om de beste lessen 'live' van een expert te mogen ontvangen. Bloggen voor Google is een vak apart en het vraagt herhaling en verdieping om de inzichten goed tot je door te laten dringen. Bastiaan is met zijn enthousiasme de ideale leermeester voor dit vakgebied. Dank.”  

Wesley Tax (Senior marketeer - Artsen zonder Grenzen Nederland)  

“Veel nieuwe dingen geleerd. Goede opzet van de training. Wordt heel enthousiast verteld.”  

Stijn van Hout (Mark Bongers Academy)  

“Ik heb de workshop bij Bastiaan met heel veel plezier gevolgd. Van het begin tot het einde was het boeiend. Heel veel informatie maar het was goed te volgen en zeer praktisch en leerzaam. De manier van vertellen was heel prettig en goed te begrijpen. Ik zou deze workshop van harte aanbevelen! Dank je wel Bastiaan voor deze geslaagde dag!”  

Diane Lakerveld (pippipower-kindercoaching)

“Bastiaan geeft op heldere en soms humoristische wijze uitleg over de basisprincipes die komen kijken bij het vindbaar maken van je blogs. Realistisch ook, door ook de nodige kanttekeningen te maken. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn of haar blogs wil halen door organische vindbaarheid in Google.”

Nathan Veenstra (Letterzaken)  

“Deze workshop leert je echt effectief bloggen voor Google. Heel erg praktisch, concreet en volledig. En ook nog eens leuk!”  

Robert Goos (Goos Marketing Research)  

“Bastiaan geeft een heel duidelijk overzicht van alles wat er te weten valt over blogs schrijven 'voor Google' zonder technisch te worden en zonder de inhoud of de klant uit het oog te verliezen.”  

Lien Goedemé (LienGteksten)  

Deze workshop biedt je veel praktische, maar vooral ook persoonlijke tips voor je bedrijf waar je meteen mee aan de slag kunt gaan. Veel geleerd wat er hopelijk voor gaat zorgen dat mijn blogs en dus mijn bedrijf beter zichtbaar worden op Google.

Marianne Bodenstaff (Huishouden op Orde)

“Zeer informatieve dag gehad over hoe je je blog bovenaan krijgt in Google. Bastiaan is een gedreven, energieke workshopleider. Fijn dat we in een klein groepje bijeen waren. De dag verloopt in een lekker tempo en is goed ingedeeld.”

Natscha Snelder (zazoetravel.com)

“Ik heb met enorm veel plezier deelgenomen aan de workshops van Blogkracht. Bastiaan deelt zijn kennis op een leuke en energieke manier en ik ga altijd naar huis met een hoofd vol blogideeën. Naast het feit dat de workshops super leerzaam zijn, is het ook altijd erg gezellig en leuk om alle andere deelnemende ondernemers te ontmoeten. Interessant om te horen hoe zij het bloggen aanpakken en hoeveel profijt iedereen ervan ervaart.”  

Inge Mennen (socialmediaondernemer.nl)

“De workshop bij Bastiaan heeft mij opgeleverd dat ik de focus had op de verkeerde zoektermen. Op de oude zoektermen werd niet of nauwelijks gegoogeld. De nieuwe waren dankzij Bastiaan snel inzichtelijk en nu scoor ik niet alleen veel beter in Google maar wordt ook mijn website www.tbldacademy.nl veel beter gevonden. 

René Rensen (TBLD-Academy)

“Ons doel is om relevante, goede, content bij de juiste belegger te krijgen. Dat streven wij elke dag na met onze blogs. Deze workshop leidt tot betere resultaten en meer lezers. Win-win. Een prima workshop met dito enthousiaste spreker, dank Bastiaan.” 

Tenne Tromp (Client Manager VOC Fonds & RBA Fonds)

“Wanneer je jezelf de kans wil geven om de 'bovenaan-status' van Google te bereiken, kan ik je de workshop 'Bovenaan in Google binnen 1 dag' van Blogkracht absoluut aanbevelen. Het geeft je de kennis, inzichten én tools om zelf mee aan de slag te gaan. Zeer inspirerend en praktisch!” 

Roxane Catz (Lift Your Spirit)

“Ondanks dat ik zelf al veel weet over scoren in Google, heeft Bastiaan me nog veel goede tips gegeven!”  

Deborah Pluijmaekers (Recruitment Marketeer - Brunel)  

“Deze cursus was ontzettend leerzaam. Bastiaan heeft een fijne enthousiaste energie en legt met behulp van beeld duidelijk uit hoe google werkt en waar je mee aan de slag kan. Na al deze informatie heb ik zin om er mee te gaan werken.” 

Devin de Winter (Massagepraktijk De Winter)

“De workshop Bloggen voor Google geeft heel veel bruikbare informatie op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Ook fijn is dat je meteen kunt oefenen voor eigen gebruik.”  

Veron Goemans (indriemaandenjeboek.nl)  

“Bastiaan weet heel veel. Op iedere vraag heeft hij een antwoord op. Dat is erg fijn.”  

Jan Hille Noordhof (PeoplePlus)  

“Duidelijke uitleg , tijd voor vragen stellen. Goede kennis van zaken.”  

Erik Versluis (Fysiotherapeut)  

“De workshop verlaagt de drempel om zelf met Google aan de slag te gaan.”  

Margot Ros (Ros Loopbaan)  

Input your text in this area

BONUSSEN:

 • Checklist Bovenaan in Google - Je ontvangt na afloop een praktisch checklist waarmee je precies alle stapjes nog eens kunt bekijken die je moet zetten om hoog te komen. Zo sla je nooit meer een stapje over.
 • Het Grote Google Experiment - Videoserie waarbij je over mijn schouder mee kunt kijken hoe ik een nieuwe blog maak die bovenaan in Google komt (videoserie is niet los te kopen)
 • 3 Jaar Toegang Besloten Facebook-groep - Spar met andere ondernemers, deel je blogs en ervaringen en stel al je blog- en Google-vragen. Ook ik ben elke dag aanwezig om alles te beantwoorden.


Kosten

€497,-

Het is een investering die de meeste ondernemers al terugverdienen met één klant. En dat je met een hoge positie in Google makkelijk nieuwe klanten krijgt, weet iedereen. Ik merk het aan de lopende band.  

Tel uit je winst.  

KIES JE DATUM

Beschikbare data

Er is voor elke sessie een optie voor de middag of de avond. Kies wat jou het beste uitkomt.

Sessie 1: MATCH

 • Donderdag 18 juni (19:30 - 22:00)
 • Maandag 22 juni (15:00 - 17:30)

Sessie 2: FANS

 • Donderdag 25 juni (19:30 - 22:00)
 • Maandag 29 juni (15:00 - 17:30)

Sessie 3: KWALITEIT

 • Donderdag 2 juli (19:30 - 22:00)
 • Maandag 7 juli (15:00 - 17:30)Hoe ik weet dat dit werkt? 

Omdat ik zelf bovenaan sta met tientallen blogs voor Blogkracht en daarmee duizenden bezoekers per week (!) krijg. 

Terwijl ik nota bene in een vakgebied werk (online marketing) met veel concurrenten die veel verstand hebben van scoren in Google.  

Dus als ik het kan, kan jij het ook. 

Dit zijn geen loze aannames, maar precies de stappen die ik zelf gezet heb om mijn blogs bovenaan in Google te krijgen. 

En de stappen die ik nog steeds zet om nieuwe blogs bovenaan te krijgen. Of het nu blogs zijn van mezelf of die van mijn klanten als Monsterboard. Want ook daarmee sta ik met tientallen blogs bovenaan in Google.  

Heb je er al zin in gekregen? Meld je dan snel aan voor deze speciale vroegboekprijs.

Ja, ik wil ook bovenaan in Google komen

Let op!

Ik kan niet beloven dat iedereen bovenaan in Google komt. 

Wat???

Geen paniek. Lees eerst maar even waarom.

Het is eigenlijk heel logisch: er kan nu eenmaal maar één bedrijf per zoekvraag bovenaan komen en er kunnen maar maximaal tien blogs op de eerste pagina van Google staan.  

Dus als jouw concurrenten zich ook allemaal aanmelden voor deze workshop, dan wordt het dringen geblazen en zullen mensen teleurgesteld worden. 

Marketeers die beweren dat ze iedereen bovenaan krijgen, liegen dus dat ze barsten. Omdat het gewoon niet kan. Het past niet.

Het enige dat ik je dus kan adviseren: zorg dat jij naar mijn online training komt, voordat je concurrent komt en vertel het vooral niet aan ze door. :-)

Nog even alles op een rijtje

Hoe Google denkt en rankt

Ontdek hoe Google redeneert zodat je daar op in kunt spelen en precies doet wat zij willen dat goede sites doen

De voordelen van Google

Scoren gaat verder dan een leuke plek in de zoekresultaten. Het heeft een positief effect op jouw hele business.

Vind de juiste zoektermen

Hoe vind je de juiste termen om succes te krijgen? Ik geef je de tools en mijn strategisch stappenplan. 

Omgaan met zoektermen

Lukraak je zoektermen neerzetten werkt niet meer in 2019. Ik leer je hoe je er slim en strategisch mee omgaat.

Jouw blog het beste antwoord?

Hoe zorg je dat Google jouw blog als het beste antwoord beschouwt en daarom in de top van de rankings zet?

Vergroot de lezerssignalen

Lezerssignalen hebben een enorme impact op jouw plek in Google. Wat zijn ze precies en hoe vergroot je ze?

De kracht van backlinks

Backlinks spelen een grote rol in het algoritme van Google. Ik geef je mijn bewezen stappen-plan om ze te krijgen.

Vergroot de kwaliteit

De kwaliteit van je site wordt steeds belangrijker voor Google. Zorg dat de robot niet verdwaalt of vastloopt! 

Wil jij jouw blogs bovenaan in Google hebben?

YES, DAT WIL IK!