Toegang tot alle video's + cursussen + masterclasses

BLOGKRACHT MASTERMIND

Leer hoe je blogs schrijft die klanten trekken.


Kijk snel wat je allemaal krijgt

Elke maand een topblog online

Wil je betere blogs op je site? Doe mee met de Blogkracht Mastermind. In deze exclusieve groep van enthousiaste ondernemers krijg jij de allerbeste tips en adviezen om topblogs te maken. Met uiteraard een maandelijkse beoordeling van jouw blog door mij persoonlijk.

Zo hou je de vaart erin en bouw je gestaag aan een website vol waardevolle blogs die jouw business een boost geven.

Dit krijg je elke maand!

De Blogkracht Mastermind is een programma waarbij je elke maand een blog online hebt. Je ontvangt daarbij alle support die je nodig hebt.

*

Persoonlijke Feedback

Elke maand krijg je de kans om een blog in te leveren die ik van uitgebreide feedback voorzie. Ik beoordeel de blog volgens de regels van Blogkracht, zodat je zeker weet dat je een topblog hebt die je online kunt zetten.

*

E-learning: álle Blogkracht cursussen

Om te leren hoe je de allerbeste blogs bouwt volgens de regels van Blogkracht, krijg je toegang tot de volledige e-learning omgeving binnen de Blogkracht Academy. Dat betekent dat gedurende jouw lidmaatschap alle bestaande cursussen mag bekijken inclusief Bovenaan in Google en Authentiek Bloggen met ChatGPT. Ook nieuwe cursussen mag je gratis bekijken zolang je nog lid bent.

*

Boost Your Week

Als deelnemer van de Blogkracht Mastermind ontvang je ook elke maandag een nieuwe video (Boost Your Week) met een praktische tip die je meteen kunt toepassen om je blogs te boosten en zo veel meer lezers te krijgen. Deze video's zijn exclusief voor de leden van de Mastermind en niet los te koop.

*

Mini-Masterclass

Elk kwartaal geef ik een Mini-Masterclass over een bepaald onderwerp. Daarmee blijft je kennis over bloggen en het promoten ervan up-to-date. Mini-Masterclasses kun je altijd terugkijken zolang je lid bent. Een losse Masterclass kost 145 euro, voor deelnemers aan de Mastermind is hij gratis.

*

Q&A voor al je vragen

Elke maand is er een Q&A waar alle 'blogmasters' hun vragen kunnen stellen. Ook zorg ik dat in elk Q&A een aanvullend leermoment zit. Kun je er niet live bij zijn? Geen nood, iedere deelnemer krijgt de opname.

*

VIP-forum

Een snelle vraag tussendoor of een leuke blog om te delen? Dat kan in het besloten VP-forum voor alle deelnemers van de Mastermind-groep. Zo kun je altijd al je vragen stellen, sparren met andere ondernemers en leren van elkaar.

Ik heb al meerdere blogchecks van Bastiaan gehad en ze zijn echt heel waardevol. Hij leest je tekst aandachtig en geeft goede suggesties voor verbetering, terwijl het toch gewoon jouw blog blijft. Het wordt gewoon net allemaal wat beter en professioneler..

— Veron

Er zijn op dit moment nog 15 plaatsen beschikbaar

De Mastermind is een besloten groep van enthousiaste ondernemers die meer uit hun blogs willen halen. Er is nu weer plek voor nieuwe deelnemers.

Meld je aan voordat we vol zitten!

De prijs voor deelname is nu nog extra laag en bedraagt slechts

95 euro

45 euro

per maand

(na twee maanden maandelijks opzegbaar)

Of betaal voor een jaar toegang en krijg 2 maanden gratis!

betaal per maand 45 euro

Wat een luxe, Bastiaan die als expert de mogelijkheid biedt om met mijn blog mee te kijken!

Hij voorziet de blog van vakkundig commentaar waardoor mijn blog meteen professioneel aanvoelt. Hij weet daarbij feilloos mijn blinde vlekken zichtbaar te maken op mijn blog.

Op deze manier kan ik de punten aanpassen. Ik leer hiervan en ik kan steeds sneller een goede blog opleveren waar mijn lezers blij van worden.

— Ingrid van Sluis (flowing-energy.nl)

Altijd voor deze prijs

Deze actieprijs geldt zolang je meedoet met de Blogkracht Mastermind. Je gaat dus NOOIT meer betalen.

Maandelijks opzegbaar

Ben je volleerd en klaar om op je eigen benen te staan? Eén mailtje en de betaling stopt vanzelf. (minimale deelname = 2 maanden)

Korting nog geldig

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Veelgestelde Vragen

Hoe vaak wordt een blog beoordeeld?

Elke maand krijg je de mogelijkheid om één blog naar mij te sturen in een Word-document die ik vervolgens nauwgezet beoordeel.

Hoe gaat die beoordeling in zijn werk?

Ik beoordeel de blog door middel van track-changes in Word. Dat betekent dat je ziet welke wijzigingen ik voorstel om te doen. Ook zet ik opmerkingen en in de kantlijn, soms met een suggestie voor een andere zin of bewoording. Daarnaast geef ik een algemeen oordeel over je blog in de mail als ik de blog met feedback terugstuur.

Hoe lang mag mijn blog zijn?

De blogs die je voor deze Mastermind maakt, mogen niet langer dan 1200 woorden zijn. Dat is doorgaans een prima lengte voor een informatieve blog. Mijn goed scorende blogs in Google zijn gemiddeld korter dan 1200 woorden. Heb je echt een langere blog, dan kunnen we overleggen over een oplossing. Zie ook volgende punt.

Als ik toch een langere blog wil laten beoordelen?

Je kunt altijd een voorstel doen voor een langere blog. Ik kijk of dat haalbaar is. Bij veel extra lengte kan de blog voor twee blogs tellen. Je kunt dan geen blog indienen in de volgende maand.

Mag ik blogs opsparen?

Nee. Het is de bedoeling dat je jouw blog voor het einde van de maand instuurt. Anders vervalt de mogelijkheid op beoordeling. Dit is juist ook de insteek van de Mastermind: dat je echt gestimuleerd wordt om te bloggen. En één blog per maand is niet veel werk. In de ondersteunende video's leer je ook hoe je snel(ler) kunt bloggen.

Wees niet bang: ik help je tijdig herinneren aan het maken van de blog!

Worden de blogs ook beoordeeld op SEO?

Als je wilt dat ik jouw blog beoordeel op SEO dan kan dat. Geef daarbij aan wat de zoekterm is waarop de blog gevonden moet worden in Google en ik zal daar extra advies op geven. Bedenk wel dat scoren in Google meer is dan alleen een goede blog maken met zoektermen erin. Maar ik kan zeker advies geven over de basis.

Hoe werkt die Q&A?

Tijdens de maandelijkse Q&A behandel ik de vragen die leven bij de deelnemers. Ik vraag je vooraf om vragen in te dienen, zodat ik ze kan ordenen en voorbereiden. Ook zal ik tijdens de Q&A altijd een aanvullende tip geven over een onderwerp, bijvoorbeeld naar aanleiding van blogs die ik heb beoordeeld of iets anders. Het is dus meer dan leerzaam om aan te haken.

Krijg ik ook een opname van de Q&A-sessie?

Ja, elke Q&A wordt opgenomen en kan een maand lang worden teruggekeken. Dus ook als je er niet live bij kunt zijn, blijf je toch op de hoogte van de vragen en antwoorden. Je mag zelfs je vraag inleveren als je er zelf niet live bij kunt zijn.

Wat voor een video's vind ik in de e-learing?

In de e-learning vind jen alle video's en cursussen die op dat moment beschiknaar zijn. Op dit moment vind je alm de volledige cursussen Bloggen als een Baas, Bovenaan in Google met je Blog, Authentiek Bloggen met ChatGPT en heel veel TaalTip-video's. De totale waarde van al deze video's is meer dan 1000 euro.Ook komen er dit jaar weer nieuwe video's bij en een nieuwe cursus over video' Als je dan nog lid, mag je die ook zonder extra osten bekijken.

En dan is er nog de exclusieve Boost Your Week waarbij je elke maandag een supertip krijgt om jouw blogs te boosten.

Ik heb al toegang tot verschillende videocursussen van Blogkracht - hoe is dit anders?

De toegevoegde waarde van de Blogkracht Mastermind zit vooral in de maandelijkse blogcheck en Q&A. Zodat je altijd echt elke maand een blog online kunt krijgen - en antwoord op al je vragen. Bovendien leer je van andere ondernemers wat ook stimulerend werkt. Ook zullen er nieuwe video's verschijnen in de speciale e-learning (+ Boost Your Week) die nog niet eerder in een cursus voorkomen. Je leert dus ook op dat vlak altijd weer nieuwe relevante zaken over bloggen en het promoten ervan.

Mag ik altijd onbeperkt vragen stellen?

Je mag al je vragen stellen, zolang ze over bloggen gaan. 😀 En zolang je nog lid bent van de Mastermind. Stel ze bij voorkeur in de mail die ik stuur voorafgaand aan de Q&A-sessie. Maar je mag ook vragen stellen in het besloten VIP-forum waar je toegang toe hebt. Heb je een heel persoonlijke blogvraag die je niet in het openbaar wilt stellen, dan mag je me ook altijd mailen. Het belangrijkste is dat je weet dat je altijd geholpen wordt!

Hoe kan ik opzeggen?

Als je het gevoel hebt dat je volleerd bent als blogger en op eigen benen kunt staan, dan kun je altijd maandelijks opzeggen. Je kunt tot een dag voor elke nieuwe betaling opzeggen. Dan stopt jouw programma en kun je de reeds van de betaalde periode nog afmaken als lid. Wel vraag ik om minimaal twee maanden mee te doen. Daarna mag je zonder opgave van reden opzeggen.

Maar ik zou eerst maar gewoon beginnen 😀

Met Bastiaans begeleiding is het schrijfproces zoveel makkelijker en het resultaat ook nog eens veel beter. Hij heeft veel kennis van zaken, luistert goed en komt zo met precies de juiste ingrepen. Kortom: het is heel fijn om met hem samen te werken.

— Peter