Speciale Masterclass voor Bloggende Ondernemers

BOVENAAN IN GOOGLE

in 2023 (en daarna!)

ER ZIJN NOG EEN PAAR PLAATSEN

KIES JE DATUM

WAAROM DEZE SPECIALE TRAINING?

Google heeft zijn algoritme veranderd waardoor de nadruk nog meer op inhoud komt te liggen. En dat is goed nieuws. Want goede blogs maken nu nog meer kans om boven de artikelen te komen die alleen voor SEO zijn geschreven.

Bye bye stomme SEO-artikelen, hallo waardevolle blogs!

Precies wat wij willen. Want wij als echte ondernemers wilden toch al blogs maken met inhoud waar onze doelgroep wat aan heeft. Nu kunnen we die ook nog makkelijker hoog in Google krijgen.

Uiteraard is het nog steeds slim om het lot een handje te helpen en te zorgen dat Google die waarde ook echt herkent. Daarom geef ik deze speciale training waarin je leert hoe je dat doet.

Je leert exact de stappen die je moet zetten om je blogs hoog te laten komen. Stappen die voldoen aan de nieuwste eisen van Google. Die eigenlijk niet eens zo nieuw zijn, want Google hecht altijd al aan kwaliteit. Alleen wordt het nu prominenter.

Daarmee sla je twee vliegen in één klap. Want niet alleen maak je kans om hoog in Google te komen, je blogs worden ook nog eens extreem waardevol voor je doelgroep. Pure win-win.

WIE BEN IK (EN WAAROM WEET IK DIT?)

Ik volg Google al sinds ik voor internet schrijf. Dat begon in 2002 als content maneger met artikelen voor Monsterboard. Toen was het nog vrij makkelijk om Googe te manipuleren met trefwoord-trucjes. Gaandweg ging Google zich steeds meer op kwaliteit richten en eerlijk gezegd was ik daar als tekstschrijver alleen maar blij mee.

Zeker toen ik in 2016 Blogkracht oprichtte om van ondernemers betere bloggers te maken.

Want wie zijn doelgroep wil overtuigen, moet kwalitatieve blogs maken. En dan is het fijn als Google dat ook waardeert en geen voorrang geeft aan inhoudsloze blogs die niks toevoegen en alleen maar voor het algoritme geschreven zijn.

Ik zag al snel dat kwaliteit scoorde in Google en profiteerde daar zelf van met mijn eigen blogs voor Blogkracht. Inmiddels sta ik met tientallen blogs hoog in Google (zelfs boven Wikipdia, zie plaatje) en krijg ik op die manier bijna 90% van mijn bezoekers binnen. Duizenden per maand!

OOK BOVEN WIKIPEDIA KOMEN? KLIK HIER

Dit ga je leren.

In 2,5 uur leer ik je op een ontspannen manier hoe je hoog in Google kunt komen. Het is niet heel moeilijk, je moet alleen even weten hoe.

  • De juiste zoektermen vinden

Om hoog te scoren móet je relevant zijn met je blog. Dus inspelen op de vragen die leven. Maar hoe kom je aan de juiste termen, welke werken het beste en waarmee begin je? Ik geef je tools, tips en tricks die voor elke business werken.

  • Zoektermen slim verwerken

Heeft het nog zin om zoektermen letterlijk terug te laten komen in je blog? Zeker! Alleen moet je uitkijken dat Google het niet als spam beoordeelt. Vooral in 2023 wordt die kans groter. Ik geef je een slimme strategie om het zo te doen dat het wél effect heeft en Google het niet als spam beoordeelt.

  • Waardevolle blogs maken

Meer nog dan zoektermen is de waarde van je blog belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste waarde biedt in de ogen van Google én jouw lezer? Het mooie effect is dat je niet alleen hoog in de resultaten kunt komen, maar ook nog eens een superblog hebt op jouw site.

  • Slimme tweaks

Naast waarde en zoektermen doe je er verstandig aan om je tekst zo te 'tweaken' (te verfijnen in goed Nederlands) dat Google nog beter door heeft dat jouw blog aansluit bij de zoekvraag die gesteld wordt. Met deze tips onderscheid je je echt van je concurrenten en vergroot je je kansen.

  • Linkjes naar je blog

Om Google echt te overtuigen dat jouw blog waardevol is, heb je linkjes van andere partijen nodig die naar jouw blog verwijzen. Maar wie geeft die nu zomaar? Ik geef je een strategie om te zorgen voor kwalitatieve links van relevante websites. En ik leer je hoe je die krijgt zonder te betalen of te ruilen.

VOOR DE PRIJS VAN EEN HALVE KLANT?

De prijs van deze speciale masterclass bedraagt €147,-. De meeste ondernemers hebben dat met een halve klant al terugverdiend. En klanten ga je zeker krijgen als je met één of meerdere blogs bovenaan staat. Ik kan het weten.

€147,-.

BOEK NU

Dit krijg je allemaal.

De masterclass is meer dan een masterclass. Na afloop word je niet aan je lot overgelaten, zoals bij zoveel trainingen van anderen.

certificate

LIVE TRAINING

In een ontspannen LIVE-sessie van 2,5 uur leer ik je stap voor stap hoe je jouw blogs geschikt maakt voor Google in 2023.

floorplan

HELPVOLLE VIDEO'S

Je ontvang toegang tot de leeromgeving over Google met aanvullende video's die je in je eigen tijd rustig kunt terugkijken.

handshake-heart

BESLOTEN COMMUNITY

Als deelnemer krijg je een jaar lang toegang tot mijn besloten Google-community waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen .

BESCHIKBARE DATA

Ik geef deze speciale workshop twee keer in december. Er is een sessie in de ochtend (9:00 - 11:30) en eentje in de avond (19:30 - 22:00). Zo kun je kiezen wat het beste bij je past. Het aantal deelnemers is in beide sessies beperkt, zodat ik voldoende tijd heb voor persoonlijke vragen.

Vrijdag 9 december (ochtend)

Tijdstip: 9:00 - 11:30 uur

Tijdens de sessie wordt een korte pauze gehouden.

Na afloop is er volop ruimte voor vragen.

Doe mee op 9 december

Geweest

Donderdag 15 december (avond)

Tijdstip: 19:30 - 22:00 uur

Tijdens de sessie wordt een korte pauze gehouden.

Na afloop is er volop ruimte voor vragen.

Nog 2 plaatsen beschikbaar

Maak van 2023 jouw succesjaar!