Waarom jij wel bovenaan in Google kunt komen

Ik ben eruit! Na lang aandringen, vriendelijke verzoekjes en zelfs smeekbedes, heb ik besloten mijn workshop over Google op video te zetten.  

Maar ik ga hem wel exclusief maken. Met een goede reden.  

De belofte dat je met mijn tips een grote kans maakt om hoog te komen met je blogs in Google werkt natuurlijk alleen als ik de tips niet ook aan al jouw concurrenten geef. Er kan er maar eentje op nummer 1 staan natuurlijk.  

Het zou hetzelfde zijn als Ajax-coach Erik ten Hag ook de rest van de eredivisie gaat trainen en tegen allemaal zegt dat ze kampioen worden.

Kan niet.  

Daarom ga ik de online training niet groots verspreiden tegen lage instapprijzen (zoals ik dat wel met mijn workshop Bloggen als een Baas doe). En ook laat ik niet iedereen toe.  

Maximaal 3 bedrijven  

Van elk vakgebied laat ik het eerste jaar maximaal 3 bedrijven toe. Dat betekent maximaal 3 fotografen, 3 weddingplanners, 3 horlogeverkopers, 3 fysiotherapeuten, 3 beleggingsadviseurs etc.  

Dan heb je nog steeds te maken met concurrentie voor de eerste plek, maar weet je wel dat je minimaal in de top-3 komt als je mijn tips beter in de praktijk brengt dan andere bedrijven.  

Ook zal de prijs niet zo laag komen te liggen dat iedereen mee kan doen. Ik wil alleen werken met serieuze ondernemers die serieus werk willen maken van hun blogs en graag bovenaan in Google willen komen.  

De deelname voor de online cursus met begeleiding wordt dan ook niet minder dan €447,- . Daarvoor help ik je echt op weg met alle tips die je nodig hebt en geef ik persoonlijke feedback op jouw situatie.  

Nu voor fractie van de prijs

Maar als vriend van Blogkracht kun jij hem nu al aanschaffen voor een fractie van de prijs. Voor €147,- kun je nu al een voorinschrijving doen.  

De verschijningsdatum van de videocursus is 1 mei, de Dag van de Arbeid. s

Met deze voorinschrijving weet je zeker dat je die videoserie krijgt en blokkeer je alvast een groot deel van je concurrenten. Ook kun je dan op 1 mei meteen van start zodat je ook daarmee een mooie voorsprong pakt.  

De online cursus zal al het materiaal bevatten dat ik ook deel in mijn workshop Bovenaan in Google in Een Dag, maar dan weer opgedeeld in korte praktische video’s met opdrachten. Waar ik ook nog feedback op geef.

De opnames beginnen op 1 maart. Tot die tijd kun je je inschrijven voor deze extreem gunstige prijs. En je plek claimen binnen jouw vakgebied.

Hieronder kun je je aanmelden en aangeven in welk vakgebied je werkzaam bent.

Bovenaan in Google - Online (voorinschrijving)


Betaal nu €147,- en sta straks boven jouw concurrenten 

*** Door nu te boeken bespaar je €300,- ***


Boek nu voor €147,-
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

* Voorinschrijven kan tot 1 maart 2020. De officiële prijs met begeleiding wordt daarna: €447,-


De online workshop leert je alle stappen die je moet zetten om bovenaan in Google te komen met je blogs. 

Het zijn exacte de stappen die ik zelf zet en waarmee ik talloze blogs van Blogkracht en mijn klanten bovenaan heb gekregen.


Je leert onder meer:

  • Hoe Google werkt en denkt - Ik kruip in het brein van de zoekmachine en laat je zien op welke criteria hij besluit welke blog bovenaan moet komen. Als je dit weet, kun je altijd zorgen voor een hoge positie.
  • Hoe je zoektermen vindt waar jouw doelgroep op zoekt - Ik geef je meerdere manieren om zoekwoorden te achterhalen en vertel ook op welke jij je het beste kunt richten met je blog (ik geef 5 praktische criteria)
  • Hoe je die zoektermen verwerkt in je blog - Lukraak je zoektermen neerzetten werkt niet meer. Je zult het strategischer moeten aanpakken en ik geef je precies de stappen die je moet zetten.
  • Hoe je de match extra groot maakt - Met alleen zoektermen kom je er niet meer tegenwoordig. Je leert hoe je je blog nog slimmer schrijft zodat Google echt ziet dat jouw blog het beste matcht met de zoekopdracht die jouw klanten invoeren. 
  • Hoe je meer links krijgt - Een link naar je blog is nog steeds een van de krachtigste manieren om jouw blog in Google te boosten. Ik heb een stappenplan ontwikkeld waarmee je geschikte partijen vindt die graag links naar jouw blogs willen opnemen.


Workshop met persoonlijke begeleiding  

Met deze online workshop help ik je echt op weg door persoonlijke feedback te geven op de opdrachten in de workshop.

Daarbij mag je me 3 maanden lang al je vragen stellen over bloggen voor Google. 

Blogkracht © 2020