Bovenaan in Google in 3 Stappen - Masterclass

Wil je elke dag automatisch bezoekers naar je blog krijgen via Google? Bezoekers die precies zoeken wat jij te bieden hebt en zo ook nog eens sneller klant worden!

Meld je aan voor mijn exclusieve Masterclass Bovenaan in Google in 3 Stappen. Je leert alle Google-trucs en krijgt persoonlijke begeleiding bij het maken van je eerste Google-blog.

Ik doe mee 

Een constante stroom van bezoekers

Zou jij ook willen dat je honderden bezoekers per dag kunt krijgen voor één enkel blogartikel? Dat je zo maandelijkse duizenden, of zelfs tienduizenden bezoekers krijgt op jouw site. Maand in maand uit.

Dat is echt mogelijk. Zelfs als je nu pas begint met bloggen. Met mijn bewezen 3-stappenplan kun je het zelfs winnen van gerenommeerde partijen.

Bovenaan in 3 Stappen

De online training bestaat uit 3 sessies van 2 - 2,5 uur, waarin je de 3 belangrijkste stappen leert om jouw blog te laten scoren:

Stap-1: MATCH

Als je weet welke vragen jouw doelgroep stelt aan Google, dan is het zaak om daar het állerbeste antwoord op te geven. In de ogen van jouw lezer en in de ogen van Google. Ik leg je precies uit hoe je de juiste zoekvragen achterhaalt voor jouw business, welke je het beste eerst kunt kiezen om lover te bloggen en hoe je er vervolgens voor zorgt dat jouw tekst precies die (tekstuele) elementen bevat, waardoor Google snapt dat jouw blog de juist match is.

Stap-2: FANS

Om te beoordelen of jouw blog echt het allerbeste antwoord geeft, kijkt Google ook naar de gebruikers: de lezers zelf. Als jouw blog goed gelezen wordt, dan zal het wel een goede blog zijn, denkt Google. En dan is het extra krachtig als er lezers zijn die besluiten een link op te nemen naar jouw blog. Het is het ultieme signaal voor Google dat jouw blog waardevol is. Om te zorgen voor veel lezers en links, heb ik een strategie ontwikkeld die voor iedere business werkt.

Stap-3: KWALITEIT

Google wil niet dat zijn gebruikers terechtkomen op websites/blogs die van slechte kwaliteit zijn. Blogs die bijvoorbeeld traag laden, niet goed leesbaar zijn of boordevol advertenties zitten, waardoor je de echte inhoud bijna niet kunt lezen. Google straft dit soort websites af en beloont juist de sites die van goede kwaliteit zijn. Hoe jij ervoor zorgt dat jouw blog ook aan de minimale eisen van Google voldoet, leg ik je uit in deze laatste stap. Bedenk: kwaliteit wint altijd!

Reviews eerdere deelnemers

"Een echte aanrader! Bastiaan heeft veel kennis en deelt deze in een goede opbouw. Ook was er voldoende aandacht voor persoonlijke cases en geeft Bastiaan veel voorbeelden en mogelijkheden. Zeer inspirerend workshop op een hele leuke vlotte manier met humor :)"

Jeanette Swinkels (www.snoozzz.com)

"Superduidelijke workshop waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de mogelijkheden om krachtige, goed scorende blogs te schrijven."

Sophie Martens

"Ik heb enorm veel geleerd tijdens de workshop 'Bovenaan in Google in 3 Stappen'. Geen droge stof, maar bruikbare materie op een leuke, interactieve manier gegeven en aangepast aan de topics waarover wij bloggen. Naar mijn mening een echte aanrader, bedankt Bastiaan!"

Victoria Gryson (www.victoriagryson.be)

"Bastiaan is een echte expert op het gebied van SEO. Er is veel interactie en het wordt gebracht met de nodig humor. Hoewel ik best het een en ander wist van SEO, heb ik toch weer zeer veel interessante tips gehoord. Het mooie is dat hij zijn kennis van bloggen en van SEO combineert. Ook erg handig is de checklist aan het einde van de cursus die je bij het schrijven van je blog kunt gebruiken. Kortom een top-training."

Antoine van Dinter (docentenhelpdesk.nl)  

"Bastiaan heeft een enorme hoeveelheid kennis over hoe het nou echt werkt met Google en deelt die met veel enthousiasme. Een zeer nuttige cursus die me vast veel gaat opleveren."

Koos de Heer (projecthacking.nl)

"Het enthousiasme van Bastiaan gecombineerd met zijn heldere tips en weetjes maken zijn Blog Workshop heel aangenaam: je krijgt zin om ook te gaan bloggen! Fijn dat de technische kneepjes om met je blog hoog in Google te scoren na afloop te downloaden zijn."

Anneke de Goede

"Een erg fijne workshop met veel informatie waar je direct mee aan de slag kunt. Bastiaan heeft veel expertise."

Marjon Venema  (ayurvedischepraktijk.nl)

"Gisteren de laatste Masterclass van "In 3 stappen bovenaan in Google" van Bastiaan Vercouteren gevolgd en ben er zeer enthousiast over. Het geeft mij een duidelijke kijk achter de schermen van Google zoek machine en heb nu de tools om zelf met mijn Blogs aan de slag te gaan en werkelijk zichtbaar te worden via Google. Wie wil dat nu niet!" 

Ingrid Kramer (Bewustincontact.nl)

"Super leerzame workshop. Ik kan nu gemotiveerd vol met kennis verder met bloggen."  

Susan Hes

"Bastiaan is een leuke verteller. Ik volgde de Corona versie van de workshop, waarbij hij ons steeds 2,5 uur geboeid moest houden via een beeldscherm. Dat kan hij. Hij vertelt leuk en enthousiast. Het maakte dat ik elke keer weer zin had om aan de slag te gaan. En hij weet waar hij het over heeft, het was ook een leerzame workshop."  

Cursist mei 2020

"Bastiaan heeft een enorme hoeveelheid kennis over hoe het nou echt werkt met Google en deelt die met veel enthousiasme. Een zeer nuttige cursus die me vast veel gaat opleveren."

Cursist mei 2020

Meer dan een workshop

De Masterclass Bovenaan in Google in 3 Stappen is meer dan een workshop. Je krijgt persoonlijke begeleiding die ertoe leiden dat jouw eerste Google-blog echt online komt. Bovendien ontvang je een groot aantal bijzondere bonussen die het schrijven, promoten én winstgevend maken van je blog een extra boost geven.

Jij krijgt dit allemaal!

Deelnemers aan deze Masterclass ontvangen:

  • 3 LIVE trainingen (online) over Google (in totaal 3 dagdelen)
  • Actieve begeleiding voor jouw eerste Google-blog
  • Opname van de LIVE-trainingen
  • Checklist Bovenaan in Google
  • 3 jaar toegang tot besloten community
  • BONUS: Toegang tot de complete videocursus Bloggen als een Baas

Totaalprijs €997,-

Ik doe mee

Klik op button om je gegevens achter te laten. Dan neem ik contact met je op om datum in te plannen. Er wordt nog niks in rekening gebracht.

Wie is Bastiaan Vercouteren

Schrijven voor internet doe ik al sinds het begin van deze eeuw. Klinkt oud, maar ik noem het liever ervaren. 😉 Ik schreef al zakelijke blogs toen de term amper bekend was en toen Google nog maar net bestond. In al die jaren heb ik het landschap zien veranderen. Youtube werd geboren, sociale media kwamen erbij en Google werd steeds slimmer.

Het maakte het vak van tekstschrijver veelzijdiger, maar ook makkelijker. Ik zag dat iedere ondernemer nu zelf zijn eigen uitgever kon worden en net zo makkelijk tienduizenden bezoekers kon krijgen als een gerenommeerde partij. Als je weet wat je doet. Daarom ben ik blogkracht gestart. Om van ondernemers beter bloggers te maken, zodat ze meer klanten kunnen krijgen. Onder meer via Google.

Mag ik jou ook helpen? Je krijgt alle persoonlijke hulp die je nodig hebt.