Vrijdag 28 mei 2021

EENMALIGE ONLINE TRAINING (LIVE)

Bovenaan in Google in Eén Dag

Leer in één dag hoe ook jij zichtbaar wordt in Google en zo wel duizenden extra bezoekers per maand kunt krijgen.

PAK SNEL JOUW PLEK

Wie is Bastiaan

Ondernemer / tekstschrijver / trainer

Al sinds de doorbraak van het internet en de opkomst van Google schrijf ik artikelen en blogs voor bedrijven en voor mezelf. Ik heb veel veranderingen meegemaakt op het gebied van SEO, maar één ding is onveranderd: de beste bloggers winnen.

Jij kan ook nog bovenaan komen.

Het is echt waar: ook in 2021 kun je nog heel goed en relatief eenvoudig scoren in Google. Zelfs als je nu pas begint. Dat komt door de volgende drie zaken die maar weinig mensen zich realiseren:

1 - Bijna niemand blogt

De beste manier om bovenaan te komen is nog altijd door te bloggen. Dat komt door de manier waarop Google werkt en door het soort vragen dat aan Google wordt gesteld. Het merendeel is namelijk een informatie-vraag en dat is precies waar blogs op inspelen. Daardoor komen blogs bij de meeste zoekopdrachten bovenaan te staan. Maar de grap is: nog steeds veel te weinig ondernemers bloggen. Daar ligt dus enorm veel ruimte voor jou als jij nu wel gericht gaat bloggen.

2 - Concurrentie is matig

De blogs die wel geschreven worden, rammelen vaak aan alle kanten. Dat zie ik elke dag. Mijn halve leven breng ik door op internet en Google en wat ik daar tegenkom is vaak schrikbarend slecht. OK, er zijn ook best heel veel goede blogs, maar op een gemiddelde resultatenpagina van Google zit ook veel middelmaat. Stel je nu eens voor dat jij dan wel een goede blog maakt die wel voldoet aan de juiste eisen? Dan weet ik zeker dat je er zo tussenkomt. Echt, ik heb het zat cursisten zien doen.

3 - Geen extra inspanning

Zelfs de goede bloggers doen er na het schrijven van hun blog bijna niks meer mee. Ze stoppen geen tijd in het stimuleren van leestijd of in het krijgen van linkjes naar hun blog. En vooral daar is echt een wereld te winnen, want Google vindt dat ongelooflijk belangrijk. Met een klein beetje extra inspanning nadat je de blog hebt geplaatst kun je dus gigantische sprongen maken. En (bijna) niemand die dat doet. Onbegrijpelijk.

Jij kan dat beter

Wil jij leren hoe je deze zaken wel slim en strategisch aanpakt en zo jouw plek in Google claimen? Doe dan mee met mijn eenmalige online dagtraining waarin ik je alle tips geef die ervoor zorgen dat Google jouw blog als waardevol bestempelt, waardoor hij sneller bovenaan komt.

Het zijn de tips die ik normaal deel in mijn driedaagse Masterclass Bovenaan in Google, maar nu voor één keer aanbied in een gebundelde dagversie voor een fractie van de prijs.

Je leert het allemaal in een dag

 • Online training op vrijdag 28 mei
 • Totale duur 5 uur (2 sessies van 2,5 uur, met voldoende pauzes)
 • 100% LIVE, dus kans om jouw persoonlijke vragen te stellen
 • Bonusvideo's met aanvullende tips
 • Toegang tot besloten Facebookgroep over Google
 • BONUS: 1 jaar toegang tot maandelijkse LIVE Q&A

Masterclass Materiaal

Voor deze unieke eenmalige dagtraining heb ik alle tips uit mijn driedaagse Masterclass verzameld en gebundeld. Dat betekent dat je precies leert wat eerdere cursisten ook leerden. Je krijgt alleen geen tussentijdse huiswerkbegeleiding in kleine groepjes, maar daarom betaal je ook maar een fractie.

Maar je krijgt wel toegang tot de besloten Google Facebook-groep, dus ook na afloop, kun je je vragen stellen en je ervaringen delen met mij en de groep.

Doe mee voor €147,- 

Na 1 0 mei betaal je €497,-

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Plaatsen beperkt

Om technische en organisatorische redenen is het aantal deelnemers beperkt. Wil je meedoen met deze eenmalige mogelijkheid, wacht dan zeker niet te lang met aanmelden. Vol = (dit keer echt) vol.

Dit ga je leren

Tijdens deze dag leer je alles wat je nodig hebt om hoog te komen in Google. Aan bod komt onder meer:

 • Hoe Google werkt en denkt. We kruipen in het brein van Google, zodat je snapt hoe je daarop in kunt spelen
 • Welke zoekwoorden werken voor jouw bedrijf het beste. En hoe achterhaal je die (ik geef je 3 gratis tools die je een schat aan zoekwoorden opleveren)
 • Wat is het verschil tussen een zoekterm en een zoekintentie. Als je dit snapt, wordt alles hierna een makkie.
 • Hoe schrijf je je blog zo dat Google snapt dat jouw blog perfect aansluit bij de zoekterm die wordt ingevoerd door jouw potentiële klant. Zodat je hoog in de resultaten komt.
 • Je blog volproppen met zoektermen werkt niet meer (voldoende). Ik geef je aanvullende tips om je blog slim te verrijken met de juiste woorden voor Google.
 • Google waardeert blogs die goed gelezen worden. Hoe zorg je voor meer lezers en meer leestijd?
 • Hoe zorg je er daarnaast voor dat andere sites naar jouw blog gaan linken? Dit is nog steeds de beste manier om bonuspunten te scoren in Google en het verschil te maken met jouw concurrentie. Ik geef je een simpel stappenplan dat werkt voor elke business.
 • Tot slot: aan welke kwaliteitseisen moet jouw blog voldoen om die topplek te krijgen en vast te houden

Heb je er al zin in?

Van 10:00 - 16:00 met voldoende pauzemomenten

Voordelen Google

Ik hoef je vast niet te vertellen wat de voordelen zijn van een hoge plek in Google, maar zet de belangrijkste toch even op een rij. Mocht je nog niet alles weten:

1 - Veel bereik

Wist je dat er dagelijks meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten in Google worden gedaan. Ok, wereldwijd, maar in Nederland gaat het ook om enorme aantallen. Als je daar nu eens een fractie van mocht krijgen.

2 - Nieuw publiek

Met Google bereik je niet alleen veel mensen, je bereikt ook nieuwe mensen. Potentiële klanten die jou wellicht nog niet kenden, totdat ze je tegenkomen als antwoord op hun zoekvraag. Een waanzinnige manier om je publiek snel en structureel uit te breiden.

3 - Gratis ( + versla de grote jongens)

Het leuke van Google is ook dat je er niet voor hoeft te betalen. Google wil namelijk de beste resultaten tonen en niet de resultaten van de partijen met het meeste budget. Zo kun je het dus ook winnen van de grote jongens!

4 - Lang effect

Als je eenmaal hoog in Google staat blijven de bezoekers binnenstromen (zie afbeelding hieronder) . Dag in dag uit. Zonder dat je er nog omkijken naar hebt. Hoe gaaf is dat.

5 - Nóg grotere expert

Wie bovenaan in Google staat, zal door zijn publiek als nog grotere expert gezien worden. Je staat immers bovenaan in Google! En reken maar dat dat meer klanten oplevert!

Cijfers van maart 2021 voor een blog die ik al 7 jaar geleden schreef! Nog elke dag een stroom nieuwe bezoekers zonder dat ik er werk aan heb.

Reviews van de Masterclass Bovenaan in Google

"Een echte aanrader! Bastiaan heeft veel kennis en deelt deze in een goede opbouw. Zeer inspirerende workshop op een hele leuke vlotte manier met humor :)"

- Jeanette Swinkels (www.snoozzz.com) 

"Superduidelijke workshop waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de mogelijkheden om krachtige, goed scorende blogs te schrijven."

- Sophie Martens 

"Ik heb enorm veel geleerd tijdens de workshop. Geen droge stof, maar bruikbare materie op een leuke, interactieve manier gegeven. Naar mijn mening een echte aanrader, bedankt Bastiaan!"

- Victoria Gryson (www.victoriagryson.be)

"Bastiaan is een echte expert op het gebied van SEO. Er is veel interactie en het wordt gebracht met de nodig humor. Hoewel ik best het een en ander wist van SEO, heb ik toch weer zeer veel interessante tips gehoord. Kortom een top-training."

- Antoine van Dinter (docentenhelpdesk.nl)   

"Bastiaan heeft een enorme hoeveelheid kennis over hoe het nou echt werkt met Google en deelt die met veel enthousiasme. Een zeer nuttige cursus die me vast veel gaat opleveren." 

- Koos de Heer (projecthacking.nl) 

"Het enthousiasme van Bastiaan gecombineerd met zijn heldere tips en weetjes maken zijn Workshop heel aangenaam: je krijgt zin om ook te gaan bloggen!  

- Anneke de Goede

"Een erg fijne workshop met veel informatie waar je direct mee aan de slag kunt. Bastiaan heeft veel expertise."

- Marjon Venema (ayurvedischepraktijk.nl) 

"Gisteren de laatste Masterclass van Bastiaan Vercouteren gevolgd en ben er zeer enthousiast over. Het geeft mij een duidelijke kijk achter de schermen van Google zoekmachine en heb nu de tools om zelf met mijn Blogs aan de slag te gaan en werkelijk zichtbaar te worden via Google. Wie wil dat nu niet!" 

- Ingrid Kramer (Bewustincontact.nl) 

"Super leerzame workshop. Ik kan nu gemotiveerd vol met kennis verder met bloggen."  

- Susan Hes

"De opbouw van de workshop is lekker gestructureerd met heldere doelen per keer. Bastiaan is een levendige verteller, geeft praktische tips. Na drie dagdelen kun je meteen aan de slag."

- Annette Bronkhorst 

"Ik begrijp nu echt hoe ik op de eerste pagina van Google kan komen door blogs te schrijven. Ik begrijp het en heb zin om te schrijven. See you at page 1!"

- Rachel

"Een leuke en leerzame workshop waarin Bastiaan je meeneemt in de geheimen van Google. En natuurlijk leer je ook gewoon een goede blog schrijven. Bastiaan geeft veel praktische tips die je direct kunt toepassen."

- Evelyn

"Door de handvatten, tools en kennis weet ik wat ik moet doen, zodat ook mijn blogs in de top 10 van Google staan."

- Cilla Schopen – Balanscoach

"Ik vond de Masterclass 'Bovenaan in Google' zeer informatief, praktisch en direct toepasbaar. Tezamen met het aanstekelijke enthousiasme van Bastiaan heb je zin om morgen ermee verder te gaan!"

- Hilma van Slooten, Regie op Dementie

"Ik heb de Masterclass van Blogkracht met veel plezier gevolgd en ook veel nieuwe kennis opgestoken op dit gebied. Maar ervaring leert, dus ik ga zeker vol aan de slag om bovenaan in Google te komen.

- Cora Leonard, mediator 

"Bastiaan geeft met een kwinkslag een geheel eigen invulling aan de cursus. Neemt je als deelnemer goed bij de hand, vertelt gestructureerd hoe je beetje bij beetje Bovenaan in Google komt. Kortom, geen twijfel mogelijk, gewoon aanhaken als hij een cursus geeft."

- cursist januari 2021