Videocoaching voor ondernemers die meer klanten willen

BOVENAAN IN GOOGLE

Met je Blog

Meer bezoekers, meer autoriteit, meer klanten

Begin nu jouw reis naar de top

GOOGLE IN 2024 NOG BELANGRIJKER VOOR ONDERNEMERS

Let op! In 2024 wordt het nog belangrijker om je blogs geschikt voor Google te maken. Om twee cruciale redenen.

1 - Chat is here! (en gaat niet meer weg)

Met de komst van ChatGPT en andere AI-tools zal er een tsunami aan blogs op het internet verschijnen, waardoor het nog lastiger wordt om op te vallen.
 
Het goede nieuws: blogs die door computers geschreven zijn, zullen door Google minder snel als waardevol worden gezien. Zeker als ze de unieke en authentieke inhoud missen.
 
En daar liggen dus mogelijkheden voor jou.

Als jij wel zelf een aantal inhoudelijke blogs maakt die aan de eisen van Google voldoen, dan maak je juist kans om je te onderscheiden en bovenaan te komen.

2 - Kwaliteit wordt nog meer beloond

Daar komt bij dat Google net zijn algoritme veranderd heeft, waardoor de nadruk nog meer op inhoud komt te liggen.

En ook dat is goed nieuws. Want goede blogs maken nu nog meer kans om boven de artikelen te komen die alleen voor SEO zijn geschreven.

Bye bye stomme SEO-artikelen, hallo waardevolle blogs!

Precies wat wij willen. Wij als echte ondernemers wilden toch al blogs maken met inhoud waar onze doelgroep wat aan heeft. Nu kunnen we die ook nog makkelijker hoog in Google krijgen.

Twee vliegen in één klap

Uiteraard is het nog steeds slim om het lot een handje te helpen en te zorgen dat Google die waarde ook echt herkent.

Daarom is er nu deze speciale videocoaching waarin je de precies leert hoe je jouw blogs hoog kunt krijgen. (Waar overigens jouw andere pagina’s ook nog van profiteren.)

Je leert exact de stappen die je moet zetten om je blogs authentiek en onderscheidend te maken om ze zo hoog te laten komen. Stappen die voldoen aan de nieuwste eisen van Google. Die eigenlijk niet eens zo nieuw zijn, want Google hecht altijd al aan kwaliteit. Alleen wordt het nu prominenter.

Daarmee sla je twee vliegen in één klap. Want niet alleen maak je kans om hoog in Google te komen, je blogs worden ook nog eens extreem waardevol voor je doelgroep. Pure win-win.

WIE BEN IK (EN WAAROM WEET IK DIT?)

Ik volg Google al sinds ik voor internet schrijf. Dat begon in 2002 als contentmanager met artikelen voor Monsterboard. Toen was het nog vrij makkelijk om Google te manipuleren met trefwoord-trucjes. Gaandeweg ging Google zich steeds meer op kwaliteit richten en eerlijk gezegd was ik daar als tekstschrijver alleen maar blij mee.

Zeker toen ik in 2016 Blogkracht oprichtte om van ondernemers betere bloggers te maken.

Want wie zijn doelgroep wil overtuigen, moet kwalitatieve blogs maken. En dan is het fijn als Google dat ook waardeert en geen voorrang geeft aan inhoudsloze blogs die niks toevoegen en alleen maar voor het algoritme geschreven zijn.

Ik zag al snel dat kwaliteit scoorde in Google en profiteerde daar zelf van met mijn eigen blogs voor Blogkracht. Inmiddels sta ik met tientallen blogs hoog in Google (zelfs boven Wikipdia, zie plaatje) en krijg ik op die manier bijna 90% van mijn bezoekers binnen. Duizenden per maand!

OOK BOVEN WIKIPEDIA KOMEN? KLIK HIER

Video + Coaching

Deze videocoaching is precies wat het zegt dat het is: video + coaching. Je ontvangt dus niet alleen de kennis in praktische video's (met opdrachten) maar krijgt ook maatwerk in een persoonlijke begeleiding.

Videolessen

Stap-voor-stap leren in je eigen tijd

In een serie handzame en praktische video's leer je stap-voor-stap hoe je hoog in Google kunt komen. Het is niet heel moeilijk, je moet alleen even weten hoe.

De video's bevatten steeds kleine opdrachtjes zodat je het geleerde ook echt onder de knie krijgt en ik van afstand jouw voortgang kan monitoren.

In de video's leer je onder meer:

 • De juiste zoektermen vinden

Om hoog te scoren móet je relevant zijn met je blog. Dus inspelen op de vragen die leven. Hoe kom je aan de juiste termen, welke werken het beste en waarmee begin je? Ik geef je tools, tips en tricks die voor elke business werken.

 • Zoektermen slim verwerken

Heeft het nog zin om zoektermen letterlijk terug te laten komen in je blog? Zeker! Alleen moet je uitkijken dat Google het niet als spam beoordeelt. Vooral in 2023 wordt die kans groter. Ik geef je een slimme strategie om het zo te doen dat het wél effect heeft en Google het niet als spam ziet.

 • Waardevolle blogs maken

Meer nog dan zoektermen is de waarde van je blog belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste waarde biedt in de ogen van Google én jouw lezer? Met jouw onderscheidende visie. Het mooie effect is dat je niet alleen hoog in de resultaten kunt komen, maar ook nog eens een authentieke superblog hebt op jouw site.

 • Slimme tweaks

Naast waarde en zoektermen doe je er verstandig aan om je tekst zo te 'tweaken' (te verfijnen in goed Nederlands 😊) dat Google nog beter door heeft dat jouw blog aansluit bij de zoekvraag die gesteld wordt. Met deze tips onderscheid je je echt van je concurrenten en vergroot je je kansen.

 • Linkjes naar je blog

Om Google echt te overtuigen dat jouw blog waardevol is, heb je linkjes van andere partijen nodig die naar jouw blog verwijzen. Maar wie geeft die nu zomaar? Ik geef je een strategie om te zorgen voor kwalitatieve links van relevante websites. En ik leer je hoe je die krijgt zonder te betalen of te ruilen.

Sinds kort volg ik de video-cursus Bovenaan in Google met je Blog en daarmee weet Bastiaan precies de juiste snaar te raken. De video’s zijn kort, krachtig, en inspirerend.

— Marc Bijl

Coaching

Persoonlijk hulp voor jouw specifieke business

Elke business is anders, dus elke aanpak voor Google is weer net even anders. Om je daarbij op maat te begeleiden, ontvang je een een persoonlijke sessies waarbij we samen kijken naar de kansen én de zoektermen in jouw business. Daarnaast krijg je feedback op alle opdrachten + een beoordeling van jouw eerste Google-blog!

1-op-1 sessies

Elke business is anders. Daarom is elke blogaanpak weer anders. Zeker als het gaat om blogs voor Google. Waar de ene veel zoektermen heeft is het voor de ander iets harder zoeken.

In deze videocoaching krijg je 3 persoonlijke sessies met mij waarin we samen naar jouw visie en jouw zoektermen kijken én gaan bouwen aan jouw eerste Google-blog.

Zo krijg je een tastbaar resultaat (een echt waardevolle en authentieke blog!) en een lijst met concrete zoektermen waar je flink mee vooruit kunt.

Feedback opdrachten

Leren doe je het beste met opdrachten. Daarom eindigt elke video met een korte vraag. Niet alleen helpt die vraag jouw denkproces, ook ik kan nu zien of je het geleerde goed begrepen hebt en waar je staat in de cursus.

Waar nodig geef ik ook feedback op jouw antwoord, zodat je ook daarmee nog eens écht geholpen wordt.

Bastiaan beschikt over daadkracht en inspiratie. Hij begeleidt het inhoudelijke denkproces voor het tot stand komen van het blog.

Voor mij van meerwaarde als blogger om het schrijfproces een trede hoger te krijgen en daarmee opnieuw aansluiting te vinden in Google en met mijn nieuwe doelgroep.

— Petra

Levenslang hulp.

Ik zorg ervoor dat je niet aan je lot wordt overgelaten. Daarom ontvang je ook deze extra's.

certificate

CHECKLIST

Je ontvangt een checklist met alle punten waar je op moet letten bij het maken van een Google-blog.

handshake-heart

VIP-COMMUNITY

Je krijgt toegang tot de besloten VIP-Community waar je vragen kunt stellen en leren van anderen.

floorplan

VIDEO'S UP-TO-DATE

Je hebt levenslang toegang tot de video's die ik ook up-to-date zal houden waar nodig.

"Na jarenlang stoeien met mijn blogs, weinig resultaat, en later ook uitstelgedrag, want wat moest ik toch doen om gevonden te worden? Ik wist het niet meer.

Tot ik twee weken terug de cursus ‘bovenaan in google’ tegenkwam. En wat denk je? Waar ik altijd tegenop zag, vind ik nu al leuk!"

"Bastiaan motiveert enorm door je iedere dag een heel heldere korte videoles te sturen met een opdracht.

Die opdracht maak je en vul je in op het forum, waar je direct weer reacties van Bastiaan op krijgt.

Die directheid stimuleert mij enorm en zo kunnen er ook geen verkeerde gewoontes insluipen."

- Wilma Brouwer

Alles op een rijtje

Persoonlijke Coaching


Bouw samen met mij aan jouw eerste Google-blog en leer zo on-the-job hoe je al jouw volgende blogs krachtig opbouwt.

 • Onbeperkt toegang tot alle video's
 • Updates + aanvullingen
 • Checklist
 • Certificaat bij afronding
 • Toegang tot VIP-community
 • Feedback op opdrachten
 • 1-op-1 sessie: samen kijken naar jouw kansen en zoektermen
 • Lijst met zoektermen die ik voor je vind
 • 12 maanden onbeperkt vragen stellen (Q&A Mastermind)
 • Beoordeling van jouw eerste Google-blog!

€1495,-

€495,-

Direct aan de slag

Of betaal in 12 termijnen van €45,-. Betaal eerste termijn en krijg direct toegang.

Vanmiddag heb ik de eerste persoonlijke sessies gehad met Bastiaan. Het was een heel leuk en waardevol gesprek. Hij nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar mijn verhaal en hoe ik het bloggen vorm wil geven.

Bastiaan had van te voren de blogs die ik al op mijn website heb staan gelezen en gaf handige tips hoe ik ze kan verbeteren.”

— Diane Lakerveld


©2024 Blogkracht