Bovenaan in Google in één Dag!  

persoonlijke workshop  


Geen tijd om vaak te bloggen, maar toch elke maand duizenden bezoekers naar je site.  

Klinkt onwerkelijk - maar toch kan het. 

Want als je een paar blogs maakt die hoog scoren in Google, kun je dag in dag uit, maand in maand uit bezoekers trekken zonder dat je er nog omkijken naar hebt. 

Zou jij dat ook wel willen?

Dat kan. Ik leer het je in een dag. Net als deze enthousiaste ondernemers


Zou jij ook willen...  

 • ...dat potentiële klanten jou als eerste zien als ze een vraag googelen over jouw vakgebied!
 • ...dat je een constante stroom van bezoekers krijgt terwijl je gewoon aan het werk bent!
 • ...dat je zelfs traffic krijgt als je op vakantie bent!
 • ...dat mensen die nog nooit van jou gehoord hadden, jouw site vinden via Google! 
 • ...dat jouw doelgroep jou als expert ziet, omdat je bovenaan in Google staat! 
 • ...dat je daardoor simpelweg meer klanten krijgt!  

 

“Deze workshop is een absolute aanrader! Verwacht niet veel theorie, de kracht van deze dag ligt juist in het leren van blog-vaardigheden die je dezelfde dag nog in de praktijk kan toepassen. Doordat Bastiaan je van tevoren al vraagt om informatie over je site / bedrijf blijft het niet bij een algemeen verhaal maar wordt de informatie toegespitst op je bedrijf en de branches waarin de deelnemers werkzaam zijn. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Bastiaan is een prima docent met een aanstekelijk enthousiasme!" 

Ernst-Jan van Gellicum (primelab.nl)

“De workshop heb ik ervaren als zeer informatief. Goede opbouw, perfect tempo, tijd voor persoonlijke vragen en ook nog eens met wat humor erbij. Genoten en geleerd. Nogmaals hartelijk dank.” 

Lynet Vink-van Beem (yogadocente)  

“Als beginneling in bloggen is het waardevol om de beste lessen 'live' van een expert te mogen ontvangen. Bloggen voor Google is een vak apart en het vraagt herhaling en verdieping om de inzichten goed tot je door te laten dringen. Bastiaan is met zijn enthousiasme de ideale leermeester voor dit vakgebied. Dank.”  

Wesley Tax (Senior marketeer - Artsen zonder Grenzen Nederland)  

“Veel nieuwe dingen geleerd. Goede opzet van de training. Wordt heel enthousiast verteld.”  

Stijn van Hout (Mark Bongers Academy)  

“Ik heb de workshop bij Bastiaan met heel veel plezier gevolgd. Van het begin tot het einde was het boeiend. Heel veel informatie maar het was goed te volgen en zeer praktisch en leerzaam. De manier van vertellen was heel prettig en goed te begrijpen. Ik zou deze workshop van harte aanbevelen! Dank je wel Bastiaan voor deze geslaagde dag!”  

Diane Lakerveld (pippipower-kindercoaching)

“Bastiaan geeft op heldere en soms humoristische wijze uitleg over de basisprincipes die komen kijken bij het vindbaar maken van je blogs. Realistisch ook, door ook de nodige kanttekeningen te maken. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn of haar blogs wil halen door organische vindbaarheid in Google.”

Nathan Veenstra (Letterzaken)  

“Deze workshop leert je echt effectief bloggen voor Google. Heel erg praktisch, concreet en volledig. En ook nog eens leuk!”  

Robert Goos (Goos Marketing Research)  

“Bastiaan geeft een heel duidelijk overzicht van alles wat er te weten valt over blogs schrijven 'voor Google' zonder technisch te worden en zonder de inhoud of de klant uit het oog te verliezen.”  

Lien Goedemé (LienGteksten)  

Deze workshop biedt je veel praktische, maar vooral ook persoonlijke tips voor je bedrijf waar je meteen mee aan de slag kunt gaan. Veel geleerd wat er hopelijk voor gaat zorgen dat mijn blogs en dus mijn bedrijf beter zichtbaar worden op Google.

Marianne Bodenstaff (Huishouden op Orde)

“Zeer informatieve dag gehad over hoe je je blog bovenaan krijgt in Google. Bastiaan is een gedreven, energieke workshopleider. Fijn dat we in een klein groepje bijeen waren. De dag verloopt in een lekker tempo en is goed ingedeeld.”

Natscha Snelder (zazoetravel.com)

“Ik heb met enorm veel plezier deelgenomen aan de workshops van Blogkracht. Bastiaan deelt zijn kennis op een leuke en energieke manier en ik ga altijd naar huis met een hoofd vol blogideeën. Naast het feit dat de workshops super leerzaam zijn, is het ook altijd erg gezellig en leuk om alle andere deelnemende ondernemers te ontmoeten. Interessant om te horen hoe zij het bloggen aanpakken en hoeveel profijt iedereen ervan ervaart.”  

Inge Mennen (socialmediaondernemer.nl)

“De workshop bij Bastiaan heeft mij opgeleverd dat ik de focus had op de verkeerde zoektermen. Op de oude zoektermen werd niet of nauwelijks gegoogeld. De nieuwe waren dankzij Bastiaan snel inzichtelijk en nu scoor ik niet alleen veel beter in Google maar wordt ook mijn website www.tbldacademy.nl veel beter gevonden. 

René Rensen (TBLD-Academy)

“Ons doel is om relevante, goede, content bij de juiste belegger te krijgen. Dat streven wij elke dag na met onze blogs. Deze workshop leidt tot betere resultaten en meer lezers. Win-win. Een prima workshop met dito enthousiaste spreker, dank Bastiaan.” 

Tenne Tromp (Client Manager VOC Fonds & RBA Fonds)

“Wanneer je jezelf de kans wil geven om de 'bovenaan-status' van Google te bereiken, kan ik je de workshop 'Bovenaan in Google binnen 1 dag' van Blogkracht absoluut aanbevelen. Het geeft je de kennis, inzichten én tools om zelf mee aan de slag te gaan. Zeer inspirerend en praktisch!” 

Roxane Catz (Lift Your Spirit)

“Ondanks dat ik zelf al veel weet over scoren in Google, heeft Bastiaan me nog veel goede tips gegeven!”  

Deborah Pluijmaekers (Recruitment Marketeer - Brunel)  

“Deze cursus was ontzettend leerzaam. Bastiaan heeft een fijne enthousiaste energie en legt met behulp van beeld duidelijk uit hoe google werkt en waar je mee aan de slag kan. Na al deze informatie heb ik zin om er mee te gaan werken.” 

Devin de Winter (Massagepraktijk De Winter)

“De workshop Bloggen voor Google geeft heel veel bruikbare informatie op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Ook fijn is dat je meteen kunt oefenen voor eigen gebruik.”  

Veron Goemans (indriemaandenjeboek.nl)  

“Bastiaan weet heel veel. Op iedere vraag heeft hij een antwoord op. Dat is erg fijn.”  

Jan Hille Noordhof (PeoplePlus)  

“Duidelijke uitleg , tijd voor vragen stellen. Goede kennis van zaken.”  

Erik Versluis (Fysiotherapeut)  

“De workshop verlaagt de drempel om zelf met Google aan de slag te gaan.”  

Margot Ros (Ros Loopbaan)  

BONUSSEN:

 • Bloggen als een Baas - Leer in 35 informatieve video's hoe je blogs maakt die echt gelezen worden. (normale prijs: 98 euro)
 • Het Grote Google Experiment - Videoserie waarbij je over mijn schouder mee kunt kijken hoe ik een nieuwe blog maak die bovenaan in Google komt (videoserie is niet los te kopen)
 • 2 Jaar Toegang Besloten Facebook-groep - Spar met andere ondernemers, deel je blogs en ervaringen en stel al je blog- en Google-vragen. Ook ik ben elke dag aanwezig om alles te beantwoorden.


Kosten

€498,-

RESERVEER JE PLAATS

Het is een investering die de meeste ondernemers al terugverdienen met één klant. En dat je met een hoge positie in Google makkelijk nieuwe klanten krijgt, weet iedereen. Ik merk het aan de lopende band.  

Tel uit je winst.  

* Prijs is inclusief lunch en cursusmateriaal

Beschikbare data


 • Donderdag 26 maart 2020


De workshops zijn van 9:30 - 16:30 in Amsterdam.
Ik ga het je heel makkelijk maken om dit ook te bereiken.

Want speciaal voor alle ondernemers die weinig tijd hebben, maar wel bovenaan in Google willen komen, heb ik een workshop ontwikkeld waarbij ik alle belangrijke SEO-kennis in één dag heb gestopt. 

Dat betekent dat je na afloop precies weet welke stappen je moet zetten om hoog te komen in Google met je blog en de klanten vanzelf naar je toekomen. Terwijl jij gewoon weer bezig bent met geld verdienen. 

Da's lachen hè! 

Hoe ik weet dat dit werkt? 

Omdat ik zelf bovenaan sta met tientallen blogs voor Blogkracht en daarmee duizenden bezoekers per week (!) krijg. 

Terwijl ik nota bene in een vakgebied werk (online marketing) met veel concurrenten die veel verstand hebben van scoren in Google.  

Dus als ik het kan, kan jij het ook. 

Tijdens de workshop leer je...

 • Hoe Google werkt en denkt Ik kruip in het brein van de zoekmachine en laat je zien op welke criteria hij besluit welke blog bovenaan moet komen. Als je dit weet, kun je altijd zorgen voor een hoge positie.
 • Hoe je zoektermen vindt waar jouw doelgroep op zoekt Ik geef je meerdere manieren om zoekwoorden te achterhalen en vertel ook op welke jij je het beste kunt richten met je blog (ik geef 5 praktische criteria)
 • Hoe je die zoektermen verwerkt in je blog Lukraak je zoektermen neerzetten werkt niet meer. Je zult het strategischer moeten aanpakken en ik geef je precies de stappen die je moet zetten.
 • Hoe je voor meer leessignalen zorgt Leessignalen zijn belangrijk om Google duidelijk te maken dat jouw blog waardevol is (en dus hoog moet komen). Ik geef je een aantal slimme manieren.
 • Hoe je meer links krijgt Een link naar je blog is nog steeds een van de krachtigste manieren om jouw blog in Google te boosten. Ik heb een stappenplan ontwikkeld waarmee je geschikte partijen vindt die graag links naar jouw blogs willen opnemen.
 • Hoe je de kwaliteit van je blog verhoogt Google houdt van kwaliteit. Rommelige en rammelende websites krijgen een negatieve beoordeling van Google. Ik geef je de belangrijkste punten om op te letten.

Dit zijn geen loze aannames, maar precies de stappen die ik zelf gezet heb om mijn blogs bovenaan in Google te krijgen. 

En de stappen die ik nog steeds zet om nieuwe blogs bovenaan te krijgen. Of het nu blogs zijn van mezelf of die van mijn klanten als Monsterboard. Want ook daarmee sta ik met tientallen blogs bovenaan in Google.  

Heb je er al zin in gekregen? Meld je dan snel aan voor deze speciale voorjaarsprijs.

Ja, ik wil ook bovenaan in Google komen

Let op!

Ik kan niet beloven dat iedereen bovenaan in Google komt. 

Wat???

Geen paniek. Lees eerst maar even waarom.

Het is eigenlijk heel logisch: er kan nu eenmaal maar één bedrijf per zoekvraag bovenaan komen en er kunnen maar maximaal tien blogs op de eerste pagina van Google staan.  

Dus als jouw concurrenten zich ook allemaal aanmelden voor deze workshop, dan wordt het dringen geblazen en zullen mensen teleurgesteld worden. 

Marketeers die beweren dat ze iedereen bovenaan krijgen, liegen dus dat ze barsten. Omdat het gewoon niet kan. Het past niet.

Het enige dat ik je dus kan adviseren: zorg dat jij naar mijn worskhop komt, voordat je concurrent komt en vertel het vooral niet aan ze door. :-)

Nog even alles op een rijtje

Hoe Google denkt en rankt

Ontdek hoe Google redeneert zodat je daar op in kunt spelen en precies doet wat zij willen dat goede sites doen

De voordelen van Google

Scoren gaat verder dan een leuke plek in de zoekresultaten. Het heeft een positief effect op jouw hele business.

Vind de juiste zoektermen

Hoe vind je de juiste termen om succes te krijgen? Ik geef je de tools en mijn strategisch stappenplan. 

Omgaan met zoektermen

Lukraak je zoektermen neerzetten werkt niet meer in 2019. Ik leer je hoe je er slim en strategisch mee omgaat.

Jouw blog het beste antwoord?

Hoe zorg je dat Google jouw blog als het beste antwoord beschouwt en daarom in de top van de rankings zet?

Vergroot de leessignalen

Leessignalen hebben een enorme impact op jouw plek in Google. Wat zijn ze precies en hoe vergroot je ze?

De kracht van backlinks

Backlinks spelen een grote rol in het algoritme van Google. Ik geef je mijn bewezen stappen-plan om ze te krijgen.

Vergroot de kwaliteit

De kwaliteit van je site wordt steeds belangrijker voor Google. Zorg dat de robot niet verdwaalt of vastloopt! 

Details

Wat: 'Bovenaan in Google in een Dag' (workshop)

Waar: Amsterdam (AOC Amsterdam Ondernemers Centrum)

Waarom: Omdat je zo echt eindeloos bezoekers kunt krijgen naar jouw website (en dus kans op veel klanten)

Investering: €498 - de prijs die je met één klant vaak al terugverdient. 

Wil jij jouw blogs bovenaan in Google hebben?

YES, DAT WIL IK!