Boost Your Blog (coachingsprogramma)

Bloggen is en kwestie van doen. Laat mij je op weg helpen, zodat je straks je eerste 5 blogs online hebt staan zonder dat je er erg in hebt. Stel niet langer uit en begin nu met het bouwen aan je bekendheid.

Lees hieronder hoe Boost Your Blog jouw business kan helpen of bekijk eerst hiernaast nog eens waarom bloggen zo krachtig is voor elke onderneming .

B

Bekijk jouw superdealBloggen als een Baas (workshop)

In één dag leer je alle principes voor het bouwen van een prettig leesbare blog. Van titel tot call-to-action en alles wat daar tussen zit. 

Ook leer je over verschillende blogvormen, hoe je een krachtige structuur neerzet en hoe je razendsnel een blog kunt schrijven. Je krijgt ook extra veel tips voor het bedenken van onderwerpen zodat je nooit meer om blogideeën verlegen hoeft te zitten. 

Losse prijs: €497,-


Bloggen voor Google (2 x workshop)

In deze tweedaagse workshop vertel ik je alle geheimen om de kans te vergroten dat jouw blogs ook op pagina 1 van Google komen of zelfs op nummer 1. 

In dag-1 leer je hoe je de juiste zoektermen achterhaalt en hoe je die strategisch aat terugkomen in je blog. Zodat je blog leesbaar blijft, maar toch aan Google de juiste signalen geeft dat jouw blog matcht met de zoekvraag (en daardoor hoog kan scoren).

In dag-2 geef ik tips om voor positieve lezerssignalen te zorgen zodat Google ziet dat jouw blog waardevol is. Daarnaast leer je alles over het krijgen van links, waaronder mijn kant-en-klare stapenplan om op zoek te gaan naar geschikte partijen die naar jouw blog willen linken. Ook leer je hoe je de kwaliteit van jouw blog in de ogen van Google kunt verbeteren.  

Losse prijs: €994,- (2 * €497-)


Blog Pomoten (workshop)

In deze laatste workshop leer je extra manieren om meer lezers voor je blog te krijgen. Door je blog te promoten via social media en door het sturen van een blogmail (in de volksmond nieuwsbrieven genoemd). Je leert hoe je snel een bestand op kunt bouwen van abonnees en hoe je er vervolgens voor zorgt dat zij jouw mails ook echt gaan openen en lezen. Een fantastische manier om een band op te bouwen met je publiek. In het tweede deel dan deze dag leer je hoe je de verschillende sociale media het slimst in kunt zetten voor het krijgen van lezers. Je leert onder meer hoe je het selectieve algoritme van Facebook in jouw voordeel kunt inzetten. 

Losse prijs: €497,-

Persoonlijke feedback (5 Blogs)

Twijfel en onzekerheid zijn de meest voorkomende redenen waarom ondernemers uiteindelijk toch niet gaan bloggen. Hoe fijn zou het zijn als iemand je motiveert en begeleidt bij het maken van je eerste 5 blogs!

Als je kiest voor Boost Your Blog krijg je uitgebreide inhoudelijke feedback (schriftelijk) op je blogs. Ook controleer ik hem meteen op taal- en typefouten. Nadat je hem hebt aangepast, check ik hem nog één keer en geef nog een laatste reactie. 

Doordat je ongeveeréén blog per maand schrijft, kun je er voldoende tijd aan besteden, zonder dat het ten koste gaat van je gewone werkzaamheden. Aan het einde van het programma heb je dan toch ineens 5 blogs waarmee je jouw expertstatus een flinke boost geeft. 

Losse prijs: €735,- (5 * €147,-)

Voordelen voor jou:

 • Inhoudelijke check op je blog
 • Advies voor verbetering
 • Training on-the-job
 • Motivatie om te bloggen (stok achter de deur)
 • Na afloop 5 blogs klaar! 
 • Je vergroot je expertstatus
 • Kans om gevonden te worden in Google
 • Je weet nu echt hoe je jouw volgende blogs moet schrijven
Hulp bij je onderwerpenlijst

Het schrijven van een goede blog begint bij het bedenken van een goed onderwerp. Anders wordt hij simpelweg niet gelezen. In de workshop Bloggen voor Ondernemers heb je al geleerd hoe je dat doet.

Toch twijfelen veel ondernemers of hun onderwerpen wel goed afgekaderd zijn en met welk onderwerp ze het beste kunnen beginnen. 

Ik help je daarbij. 

Ik geef feedback op jouw lijst met onderwerpen en help je met het stellen van de prioriteiten.  

Losse prijs: €147,- 


Hulp bij je zoektermen

In de workshop Bloggen voor Google heb je geleerd hoe je sprecifieke zoektermen bedenkt voor het maken van krachtige blogs. 

Om er zeker van te zijn dat dit ook echt geschikte zoektermen zijn voor jouw business om mee te beginnen, geef ik kritische feedback op jouw lijst van max 50 termen.

Plus: ik geef ook aan wat de Zoekwoord Moeilijkheid (Keyword Difficulty, KD) is, een indicatie van SEO-tool Ahrefs. Hierdoor weet je hoeveel backlinks je ongeveer nodig hebt om een kans te maken.

Zelf een abonnement nemen op Ahrefs kost minimaal $99/maand. Tel uit je winst.  

Losse prijs: €274,- 

Het commentaar van Bastiaan gaf mijn blog net dat extra zodat het een niveautje hoger kwam te liggen. Op één bij google sta ik nog niet, maar wel op nummer 3-5. Ook kreeg mijn blog 320 likes, 13 comments en werd 35 x gedeeld

- Eveline Berende (Preventned)

52 praktische video's (Boost Your Week)

Om je te motiveren en verder te informeren, stuur ik je elke zondag een korte Boost Your Week video, waarin ik één krachtige tip geef die je meteen die week kunt toepassen en die jouw blogs nog beter maken. 

Die video's bevatten onder meer:

 • Aanvullende schrijftips
 • Tips over promotie van je blog
 • Tutorials over handige tools (zoals Google Analytics en Google Serach Console)
 • Tips voor meer interactie met je lezer
 • Tips om jouw lezers om te zetten in klanten 


Losse prijs: €197


Onbeperkt vragen stellen + community

De kern van een coachingsprogramma is dat je vragen kunt stellen. Je mag me altijd mailen met je vragen zolang ze maar over bloggen gaan :-)

Daarnaast maak ik een besloten Facebook-groep aan waarn je ook nog kunt sparren met andere deelnemers en daar feedback kunt vragen op je blogs of vragen kunt stellen. 

Zo helpen we elkaar als gedreven ondernemers.

Bottom line is dat je niet blijft rondlopen met jouw vragen!


BONUS


Tijdens de 1-op-1 blogcoaching heeft Bastiaan mij meer inzicht gegeven in de achterliggende gedachte van bloggen: waarom werkt het ene wel en het andere niet? Deze extra kennis én Bastiaans waardevolle feedback maken dat mijn blogs nóg beter scoren.

- Deborah Pluijmaekers (Brunel)
Levenslang toegang tot videodatabase

De hele training Bloggen voor Ondernemers kun je nog eens op je gemak terugkijken in een praktische videotraining.

Daarnaast krijg je levenslang toegang tot de videodatabase* waar ook nog andere video's aan worden toegevoegd in de loop der tijd en die altijd up-to-date zullen zijn. 

(*levenslang = zolang Blogkracht en ik bestaan. Als database sluit, worden alle video's toegezonden)

BONUS

Boost Your Blog op Facebook (video Mark Bongers)

Mark Bongers is de onbetwiste Facebook Marketing Expert van Nederland. Speciaal voor Blogkracht heeft hij een trainingsvideo gemaakt met tips om je blog zonder advertentiekosten te promoten. 

Hij onthult tips die bij maar weinig Facebook-gebruikers bekend zijn.  

Deelnemers aan Boost Your Blog krijgen gratis toegang om deze trainingsvideo te bekijken.  

BONUS


Voor wie is Boost Your Blog bedoeld?

Boost Your Blog is niet voor iedereen weggelegd. Ik werk alleen met: 

 • Ondernemers die een bedrijf hebben (of gaan starten) en daarover willen bloggen
 • Ondernemers die de workshop Bloggen voor Ondernemers of Bloggen als een Baas hebben gevolgd
 • Ondernemers die de workshop Bloggen voor Google hebben gevolgd  
 • Ondernemers die bereid zijn om maandelijks 5 - 10 uur te investeren in het schrijven/verbeteren/promoten van een blog


Boost Your Blog is NIET bedoeld voor:

 • Ondernemers die puur van hun bloggen hun business willen maken (denk aan beautybloggers, travelbloggers)
 • Mensen die willen bloggen over hun persoonlijke leven (de kinderen, de leuke buurt, hun filosofische hersenspinsels) 


Let op: Bij Boost Your Blog moet je zelf zorgen dat je een website hebt waar je je blogs kunt plaatsen. Hoe je dat doet maakt geen deel uit van dit coachingsprogramma. Wel kan ik je vooraf gratis advies hierover geven. Stuur me gerust een berichtje hierover. Ik help je graag op weg.  


Superdeal voor jou

Totale jaarprogramma = 40% korting Met Boost Your Blog krijg je 40% korting over de totale waarde die het verteenwoordigt als je alle onderdelen los zou aanschaffen. En dan ontvang je ook nog de fraaie bonussen zoals een jaar onbeperkt vragen stellen + levenslang toegang tot de videodatabase (inclusief de speciale video van Mark Bongers).  

Totale waarde Boost Your Blog = €3341,- (exclusief bonussen)

Jouw prijs voor álles = €1997,- (inclusief bonussen!) 

In termijnen: €197 / maand*

* totaal 12 maanden

IK DOE MEE MET BOOST YOUR BLOG VOOR €1997,- 


 

Ik hoop je mogen helpen in januari (of later als dat uitkomt).

Let's boost!

Bastiaan

 Ik help je graag

copyright | 2018