Boost Your Blog én Business

Krijg je te weinig klanten? Baal je dat te weinig mensen weten wat voor fantastische kwaliteiten jij hebt als ondernemer? Gefrustreerd dat te weinig mensen op jouw website komen?

 

Dan is Boost Your Blog het ideale begeleidingsprogramma.

 

Ik leer je stap-voor-stap hoe je jouw kennis kunt omzetten in krachtige teksten die van jouw website een salesmachine maken. Toegespitst op jouw bedrijf.

 

Samen gaan we namelijk 5 waanzinnige blogs schrijven die jou als ondernemer op de kaart zetten en waarmee je je kunt onderscheiden van je concurrenten.

Vertellen wie je bent en wat je kunt

Met 5 blogs heb je voldoende basis om je doelgroep te vertellen wie je bent en wat je kunt. Bovendien leer je tijdens het maken van die 5 blogs exact hoe je een waardevolle blog maakt, zodat je het voortaan helemaal zelf kunt. In weinig tijd.

 

Hiermee boost je niet alleen je blogs, maar ook je website en vooral je business! Je krijgt hierdoor:

 

 • Meer consistentie
 • Meer zichtbaarheid
 • Meer bekendheid
 • Meer bezoekers naar je site
 • Meer échte lezers
 • Meer traffic naar je salespagina’s
 • Meer verkopen
 • Meer rust in je hoofd

 

5 blogs maken al een verschil

Je hoeft niet veel te bloggen om succesvol te zijn. Met 5 blogs creëer je een solide basis waar je al direct profijt van kunt hebben. En omdat je met die 5 blogs echt hebt leren bloggen, wordt elke blog daarna een makkie.

Nog even waarom blogs ook in 2024 en de jaren daarna jou echt verder helpen:

Etaleer je kwaliteiten

Juist met blogs kun je laten zien waar jouw kwaliteiten liggen als ondernemer. Want in blogs toon je jouw kennis, jouw ervaring en de toegevoegde waarde van jouw diensten (of producten). Het krachtige van blogs is dat je niet van de daken hoeft te schreeuwen hoe goed je bent, je laat het op een subtiele en echte manier zien in waardevolle berichten over jou en jouw vakgebied. Schreeuwen gelooft toch niemand. Authentieke verhalen wel.

Onderscheid je met jouw visie

‘Over alles is toch al een blog geschreven?’ Klopt. Maar over jouw visie niet. Jouw kijk op het onderwerp kan net weer anders zijn dan die van jouw collega’s/concurrenten. Een belangrijke reden dat mensen juist graag in zee gaan met jou. Omdat jouw visie hen aanspreekt. Maar dan moet je die visie wel uitdragen. Met een paar blogs kun je al heel goed vertellen wie jij bent als ondernemer en hoe je tegen bepaalde zaken aankijkt.

Springplank naar jouw sales

Blogs zijn geen salespagina’s. In een blog verkoop je niks, maar deel je jouw kennis. Maar een goede blog maakt wel een heel gerichte koppeling naar de pagina’s waar je jouw diensten of producten aanbiedt. Ze fungeren als een zeer springplank naar jouw sales. Dat werkt zo: je overtuigt jouw lezer met jouw inhoudelijke verhaal, waardoor ze veel sneller met jou in zee gaan. Ik leer je hoe je een waardevolle blog maakt die aansluit bij jouw verkooppagina’s.

Jarenlang effect

Goede blogs hebben eeuwigheidswaarde. OK, niet eeuwig misschien, maar goede blogs kunnen wel járenlang meegaan. Ik krijg voor blogs van jaren terug nog maandelijkse duizenden bezoekers. Het schrijven van een waardevolle blog is dus een erg goede tijdsinvestering.

Blogs die ik al jaren geleden schreef, krijgen nu nog tientallen bezoekers - per dag!

Zelf schrijven maakt je scherper.

Schrijven is een vaardigheid die van grote waarde is voor elke ondernemer. Natuurlijk kun je het ook uitbesteden of door ChatGPT laten doen 🙈, maar het grote voordeel van zelf schrijven is dat het effect heeft op meer zaken die jou verder helpen als ondernemer.

 • Schrijven ordent je gedachten
 • Schrijven creëert nieuwe (business)ideeën
 • Schrijven maakt je creatiever
 • Schrijven maakt je communicatiever

Na 5 blogs weet je hoe je jouw kennis kunt downloaden naar een pakkende tekst en zul je ervaren wat dat oplevert.

Schrijven zal hierna alleen maar makkelijker worden. En (nog) leuker!

Doe mee 

Dit zit allemaal in het programma

Leer 5 verschillende blogs maken.

Om je alle facetten van het bloggen te leren, bied ik je aan om 5 verschillende blogvormen* te maken. Daarmee heb je meteen een divers palet van blogs op je site staan die aandacht trekken.

Google Blog

We kijken samen naar een zoekterm binnen jouw vakgebied waar je de meeste kans op maakt om op te scoren in Google en gaan daar jouw blog voor schrijven.

Product Blog

Jouw product/dienst biedt veel waarde, dus daar mag wel een goede inhoudelijke blog over geschreven worden. Gaan we doen, zodat je daar altijd naar kunt verwijzen!

Visie Blog

Wie op willen vallen in de zee van content, moet ook blogs maken met een opvallende visie. Laten we samen sparren over wat jouw visie anders maakt en daar op focussen.

Interview Blog

Een interview is een originele manier om unieke content te maken. Bijvoorbeeld met een klant of expert in jouw vakgebied. Ik denk mee over wie je kunt interviewen en over de vragen.

Onderzoek Blog

Nog unieker: een eigen onderzoek! Ik help je mee met het opzetten en met het verwerken van de resultaten voor een super authentieke en waardevolle blog.

* Wil je liever 2 Google Blogs maken en bijvoorbeeld geen Interview Blog. Geen probleem. Ik ben flexibel. Zie het als een menu waarbij je ook à la carte mag bestellen. Maar een goede mix is wel extra waardevol én leerzaam!

Met Bastiaans begeleiding is het schrijfproces zoveel makkelijker en het resultaat ook nog eens veel beter. Hij heeft veel kennis van zaken, luistert goed en komt zo met precies de juiste ingrepen. Kortom: het is heel fijn om met hem samen te werken.

— Peter Clausman

Hoe werkt de blog-begeleiding?

Ik laat je niet ploeteren en staren naar een leeg scherm, maar help je echt op weg met twee persoonlijke sessies per blog.

Sessie-1: voorbespreking

In de eerste sessie bespreken we samen de insteek van jouw blog. Vooraf heb je daar dan al een mail over gehad, dus we kunnen goed voorbereid van start.

Ik stel vragen over de inhoud alsof ik jouw onwetende lezer ben en jij kletst er vrolijk op los vanuit jouw expertise. Zo ontstaat al pratend de inhoud van je blog.

Jij kunt nu heel makkelijk de eerste versie van jouw blog gaan uitwerken.

Sessie-2: nabespreking

Als je je blog hebt geschreven, lees ik hem aandachtig en geef ik opmerkingen en suggesties in de kantlijn. Dit bespreken we in deze tweede sessie.

Hierna kun je je blog aanpassen en nogmaals toesturen. Ik kijk er dan nog één keer naar en geef per mail een reactie.

Daarna kan je blog online!

Opname + Transcript

Van elke sessie ontvang je een opname die je kunt terugkijken/-luisteren op een speciale persoonlijke plek in de Blogkracht Academie. Ook ontvang je het transcript.

Dit helpt je enorm om de blog te maken, omdat je nu zwart-op-wit hebt wat je zelf gezegd hebt. Mooie formuleringen die je misschien wel ter plekke bedacht tijdens het gesprek, kun je nu zo overnemen.

Zo wordt het echt jouw authentieke verhaal.

Deze cursussen krijg je allemaal extra!

Om echt van jou een topblogger te maken, krijg je naast de persoonlijke begeleiding ook nog de theorie van Blogkracht in een aantal praktische videocursussen.

Bovenaan in Google

Leer stapsgewijs hoe je blogs maakt die voldoen aan de eisen van Google + ontdek welke stappen je nog meer kunt zetten om kans op een toppositie te vergroten.

 • Leer hoe je de juiste zoektermen vindt en gebruikt
 • Verbeter de gebruikerssignalen zodat Google ziet dat jouw blog waardevoller is dan de rest
 • Gebruik mijn strategie voor het krijgen van kwalitatieve links die jouw positie een snelle boost geven

Losse prijs: 495 euro

Bloggen als een Baas

Dé videocursus voor het maken van topblogs die meer lezers trekken dan je ooit dacht te kunnen krijgen, Al meer dan 500 ondernemers volgden deze cursus die je meeneemt in het hele blogproces. Van strategie en het bedenken van doeltreffende onderwerpen tot het krachtig schrijven en promoten.


Losse prijs: 225 euro

Authentiek Bloggen met ChatGPT

Wil je leren hoe je ChatGPT kunt inzetten om jouw blog te schrijven? Deze cursus legt uit hoe je ChatGPT jouw authentieke verhaal kunt laten vertellen in jouw stijl. Zo heb je toch een originele en persoonlijke blog, maar laat je het echte schrijfwerk door AI doen.

Losse prijs: 145 euro

TaalTip

Word spelenderwijs een taalexpert. Ontvang een jaar lang elke zondag een korte TaapTip waardoor je voortaan foutloos blogt en vooral professioneel overkomt. De video's zijn kort, vrolijk en lekker leerzaam.

Losse prijs: 145 euro

Let's Boost!

Ben je er klaar voor om een topblogger te worden? Kijk hier nog een keer wat je allemaal krijgt en profiteer van deze speciale actieprijs.

Alles op een rijtje

Blog Begeleiding (twv €1925,-)

 • Persoonlijke intake van 45 minuten
 • 2 persoonlijke spar-gesprekken van 45 minuten (visie + onderzoek)
 • 10 persoonlijke blog-gesprekken van 25 minuten
 • Opnames + transcript op persoonlijke pagina
 • Opzetten onderzoek via Typeform
 • Resultaat: 5 unieke blogs gecheckt en gepimpt op je site

Blogkracht Cursussen (twv €1010,-)

 • Bovenaan in Google (met opdrachten)
 • Bloggen als een Baas (met opdrachten)
 • Authentiek Bloggen met ChatGPT
 • TaalTip
 • Prettig: levenslang toegang!

Blogkracht Mastermind (twv €600,-)

 • 12 x maandelijkse LIVE Q&A
 • 12 x LIVE Mini-Masterclass
 • Opnames terug te kijken
 • Toegang tot VIP Community
 • Waardevol: al jouw vragen beantwoord

Totale waarde: 3535,-

Jouw prijs:

€ 1450,- (eenmalig)

Of betaal: €299,- in 5 termijnen