Boost Your Blog én Business

Krijg je te weinig klanten? Baal je dat te weinig mensen weten wat voor fantastische kwaliteiten jij hebt als ondernemer? Gefrustreerd dat te weinig mensen op jouw website komen?

 

Dan is Boost Your Blog het ideale begeleidingsprogramma.

 

Ik leer je stap-voor-stap hoe je jouw kennis kunt omzetten in krachtige teksten die van jouw website een salesmachine maken. Toegespitst op jouw bedrijf.

 

Samen gaan we namelijk 5 waanzinnige blogs schrijven die jou als ondernemer op de kaart zetten en waarmee je je kunt onderscheiden van je concurrenten.

Vertellen wie je bent en wat je kunt

Met 5 blogs heb je voldoende basis om je doelgroep te vertellen wie je bent en wat je kunt. Bovendien leer je tijdens het maken van die 5 blogs exact hoe je een waardevolle blog maakt, zodat je het voortaan helemaal zelf kunt. In weinig tijd.

 

Hiermee boost je niet alleen je blogs, maar ook je website en vooral je business! Je krijgt hierdoor:

 

 • Meer zichtbaarheid
 • Meer bekendheid
 • Meer bezoekers naar je site
 • Meer échte lezers
 • Meer traffic naar je salespagina’s
 • Meer verkopen
 • Meer rust in je hoofd

 

5 blogs maken al een verschil

Je hoeft niet veel te bloggen om succesvol te zijn. Met 5 blogs creëer je een solide basis waar je al direct profijt van kunt hebben. En omdat je met die 5 blogs echt hebt leren bloggen, wordt elke blog daarna een makkie.

Nog even waarom blogs ook in 2022 en de jaren daarna jou echt verder helpen:

Etaleer je kwaliteiten

Juist met blogs kun je laten zien waar jouw kwaliteiten liggen als ondernemer. Want in blogs toon je jouw kennis, jouw ervaring en de toegevoegde waarde van jouw diensten (of producten). Het krachtige van blogs is dat je niet van de daken hoeft te schreeuwen hoe goed je bent, je laat het op een subtiele en echte manier zien in waardevolle berichten over jou en jouw vakgebied. Schreeuwen gelooft toch niemand. Authentieke verhalen wel.

Onderscheid je met jouw visie

‘Over alles is toch al een blog geschreven?’ Klopt. Maar over jouw visie niet. Jouw kijk op het onderwerp kan net weer anders zijn dan die van jouw collega’s/concurrenten. Een belangrijke reden dat mensen juist graag in zee gaan met jou. Omdat jouw visie hen aanspreekt. Maar dan moet je die visie wel uitdragen. Met een paar blogs kun je al heel goed vertellen wie jij bent als ondernemer en hoe je tegen bepaalde zaken aankijkt.

Springplank naar jouw sales

Blogs zijn geen salespagina’s. In een blog verkoop je niks, maar deel je jouw kennis. Maar een goede blog maakt wel een heel gerichte koppeling naar de pagina’s waar je jouw diensten of producten aanbiedt. Ze fungeren als een zeer springplank naar jouw sales. Dat werkt zo: je overtuigt jouw lezer met jouw inhoudelijke verhaal, waardoor ze veel sneller met jou in zee gaan. Ik leer je hoe je een waardevolle blog maakt die aansluit bij jouw verkooppagina’s.

Jarenlang effect

Goede blogs hebben eeuwigheidswaarde. OK, niet eeuwig misschien, maar goede blogs kunnen wel járenlang meegaan. Ik krijg voor blogs van jaren terug nog maandelijkse duizenden bezoekers. Het schrijven van een waardevolle blog is dus een erg goede tijdsinvestering.

 

Zelf schrijven maakt je scherper.

Schrijven is een vaardigheid die van grote waarde is voor elke ondernemer. Natuurlijk kun je het ook uitbesteden, maar het grote voordeel van zelf schrijven is dat het effect heeft op meer zaken die jou verder helpen als ondernemer.

 • Schrijven ordent je gedachten
 • Schrijven creëert nieuwe (business)ideeën
 • Schrijven maakt je creatiever
 • Schrijven maakt je communicatiever

Na 5 blogs weet je hoe je jouw kennis kunt downloaden naar een pakkende tekst en zul je ervaren wat dat oplevert.

Schrijven zal hierna alleen maar makkelijker worden. En (nog) leuker!

Doe mee 

Dit zit allemaal in het programma

Eerst proberen? Geen probleem.

Wil je eerst ervaren of mijn coachingsprogramma bij je past? Geen punt. Ik ben zo overtuigd van de waarde dat ik je een 30 dagen proeftijd geef. Bevalt het niet, dan mag je altijd stoppen en krijg je al je geld terug. Even goede blogvrienden.