LIMITED OFFER:

VIDEO + BEGELEIDING + BLOGCHECK = €47,- (normaal €297,-) 

Nog 44 pakketten beschikbaar

Ontvang PRO-PAKKET voor een eenmalige spotprijs

SPECIAL OFFER

Word een topblogger in 10 Dagen!

Ontvang elke dag twee korte, krachtige videolessen waardoor je a 10 dagen een topblogger wordt die klanten aantrekt als een magneet.

Buy Now

Word zichtbaarder en krijg veel meer klanten

 Vertellen wat jij in huis hebt als ondernemer, doe je door te bloggen. Dat hoeft niet vaak, maar moet wel krachtig. In deze videotraining leer ik je precies hoe je dat doet. Op een leuke, luchtige en leerzame manier. 

Want als jij niet vertelt wat je te bieden hebt, hoe kunnen mensen dat dan weten?

Nu meedoen vanaf €47,-


"Ik ben nog niet eens halverwege, maar ik heb al een heleboel geleerd. Ook al veel inspiratie opgedaan voor toekomstige blogs." 

"Ik vind het een fantastische cursus. Wat ik zo bijzonder vind is dat ik ineens veel meer onderwerpen weet om over te gaan bloggen, terwijl dat eerst wel een struggle was. Heel gaaf is ook jouw feedback op mijn opdrachten! Dankjewel hiervoor, dat helpt en ondersteunt mij." 

"Ik ben heel blij met deze cursus; ik krijg zoveel ideeën, waarom heb ik die niet zelf eerder bedacht? Ook vind ik het commentaar op mijn reacties erg waardevol."

"Wat ben ik blij dat ik niet lang heb getwijfeld om aan de cursus te beginnen. Ik bekijk iedere video met plezier en iedere keer leer ik weer iets bij."

"De cursus wordt helder en met veel humor verteld, dat maakt het ook dat het prettig is om te volgen. Het is geen saaie opsomming van tips maar een leuk en zeker samenhangend geheel."

"Ik ben halverwege de cursus en vind het zo ontzettend leuk om de videos te kijken en de opdrachten te maken. Een van mijn taken op het werk is om blogs te schrijven en ik bleef het maar uitstellen… Nu heb ik al zoveel ideeën om over te schrijven. Ook al vind ik mezelf geen expert..ik heb misschien toch meer kennis dan ik dacht! Ik houd het kort, want ik wil de volgende video kijken!"

"Bedankt voor al je fantastische tips, Bastiaan! Ik ben blij met deze cursus."

"Een uitstekende videotraining! Zit echt supervol tips, helder uitgelegd en toegankelijk. De korte opdrachten met snelle feedback vind ik ook erg goed."

Doe mee vanaf €49 

Wat je leert in deze snelcursus

Strategie

Zomaar wat bloggen, werkt niet. Je moet wel weten wat je doet. In deze eerste module leer je de juiste strategische aanpak. Welke blogvormen zijn er, waar plaats je je blog en hoe vaak moet je eigenlijk bloggen om succes te hebben (hint: niet vaak)


Onderwerpen 

Jouw lezers hangen aan je lippen als je schrijft over wat zij willen weten. Ik geef je alle tips voor het bedenken van krachtige onderwerpen die werken. En denk niet dat over jouw business alles al geschreven is – ik laat je zien dat je daar niet druk over hoeft te maken.


Schrijven

Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw blog ook echt tot het einde toe uitlezen? Van titel tot call-to-action, daar waar lezers klanten worden. Ik geef je mijn kant-en-klare template voor het maken van een krachtige blog die werkt voor elke blogvorm. Het maakt het schrijven ook nog eens veel makkelijker.


Promotie

Een goede blog trekt al snel vanzelf veel lezers. Toch helpt het om je blog extra te promoten, via nieuwsbrieven en social media. Ik geef je daarvoor handige tips. Helemaal mooi is het als jouw blog hoog komt in Google. Ook daarvoor geef ik je de belangrijkste adviezen.