Wil je toegang tot de hele workshop? Koop nu met speciale korting.

Authentiek Bloggen mét ChatGPT

Razendsnel jouw kennis op papier in jouw stijl.

Kijk nu hele workshop voor €65,-

Normaal 145 euro

Rapportcijfer workshops: 9,1

Dit zeggen cursisten over de workshop:

"Ik dacht dat ik al best wist hoe ChatGPT werkte. Maar de workshop van Bastiaan heeft me enorm verrast met de mogelijkheden die hij liet zien. Eigenlijk gaf hij een praktisch toepasbaar stappenplan van hoe je ChatGPT voor je karretje kan spannen. Super handig!"

- Heleen Kuiper (Opricher en Trainer CoreChange | corechange.nl)

"Ik heb geen probleem met het schrijven van blogs, maar was wel benieuwd of en hoe ChatGPT mij kan helpen. In het sneller, efficiënter en aantrekkelijk schrijven van teksten. Ik heb veel leuke en waardevolle dingen geleerd. En Bastiaan is altijd superenthousiast. Dankjewel!"

- Marielle van der Vlies (High Performance Business Coach - Enneagram Coachsuccesmetjebedrijf.nl)

nathan veenstra

"Wat Bastiaan je leert in de workshop 'Authentiek bloggen mét ChatGPT' is echt de moeite waard. Informatief, maar ook praktisch, zoals een workshop ook hoort te zijn.!"

- Nathan Veenstra (SEO-specialist | optimusonline.nl)

"Ik heb de workshop als erg leerzaam ervaren! Duidelijke uitleg, mooie voorbeelden en ook leuk interactief. De mogelijkheden van ChatGPT zoals Bastiaan heeft uitgelegd ga ik zeker gebruiken!"

- Shirley van der Meer (MM Coach voor mens en dier | hetpaardvertelt.nl)

"De workshop 'Authentiek bloggen met ChatGPT' is een absolute aanrader. Ik was al bekend met ChatGPT en ik gebruikte het ook al voor blogs, maar nu kan ik de blogs authentieker maken waardoor het meer overeenkomt met wie ik ben. Bastiaan legt alles goed uit met goede voorbeelden en ook wat humor. Heb je moeite met bloggen, dan gaat dit je zekere helpen."

- Ron Scheerder (ondernemer | topacademy.nl)

"Heldere workshop met veel nuttige informatie. Ik maakte al een beetje gebruik van chatGPT, maar weet nu hoe ik dit veel beter kan gebruiken en hoe ik het kan inzetten met een authentieke blog als resultaat. Heb nu ook weer meer zin om te gaan bloggen!"

- Elisabetta Cascino (leefstijlcoach & gewichtsconsulent | mijnmediterraneleefstijl.nl)

"Ik vond het inhoudelijk erg leerzaam en het werd op een begrijpelijke manier verteld met goede voorbeelden. Het was veel en compact. Fijn dat ik later alles terug kan kijken. Het nodigt uit om aan de slag te gaan."

- Mariëlle Veldhuis (beeldend kunstenaar en docent beeldende kunst)

"Bastiaan geeft op zijn bekende, bevlogen en authentieke wijze een praktisch inkijkje in ChatGPT aan de hand van goede voorbeelden. Twijfel niet, maar haak gewoon aan. Super leerzaam."

- Marga Geus (eigenaar van www.optimaaloporde.nl en www.companionship.nl)

"Ik ben al aan het bloggen, maar nu zie ik veel verbeterpunten. Heldere structuur den handvatten helpen om de kwaliteit en leesbaarheid te verbeteren. Vooral de vaak geuite kritiek op ChatGPT is volledig ontkracht, dat er onpersoonlijke, weinig betrokken teksten uit komen. Het is net als beton te gebruiken, het ligt eraan wat je ermee doet en hoe je het inzet. Deze workshop is wat mij betreft een aanrader.!"

- Sabine Hahn (orthomoleculair adviseur | touchflow.nl)

"Bastiaan laat je op een simpele manier zien hoe je ChatGPT kunt inzetten voor je blogs, zonder aan authenticiteit te verliezen. "

- Bernadette van Klink (arts M+G, orthomoleculair arts n.p.)

"Ik had zelf halfslachtig wat prompts (instructies) uitgeprobeerd en werd er nog niet warm van. Dat kon beter, maar ik wist nog niet hoe. En dat is nu precies zo handig aan deze workshop. De tips, toelichting en duidelijke voorbeelden van Bastiaan helpen om ChatGPT als een slimme assistent te gebruiken, om vaker en sneller te bloggen. Op je eigen, originele manier, waar zowel lezers als Google blij van worden. "

- Angelique Lagarde (freelance tekstschrijver)

"Ik heb nu heel helder hoe ik ChatGPT kan gebruiken en inzetten om mijn blogs sneller en authentiek te schrijven. "

- Wilma Brouwer (ontwerper kunst en interieur | wilma-brouwer.nl)

"Met heel veel interesse aan de cursus meegedaan. Ik dacht dat ik het een lange zit zou vinden maar uiteindelijk vloog de tijd voorbij. De lessen waren gestructureerd, duidelijk en inspirerend. Bas heeft me op een boeiende manier kennis laten maken met blogs en Ai. Je ziet dat hij zoveel kennis in huis heeft over blogs schrijven en dit dan ook graag deelt. Ik ben erg enthousiast om ermee aan de slag te gaan"

- Renee van Schie (davidvanschie.nl)

"Ik volg Bastiaan en zijn workshops al heel lang en geef zijn activiteiten ook graag door aan mijn opdrachtgevers. Hij heeft een fijne energie en is een fantastische inspiratiebron, steeds weer. Zijn tips voor ChatGPT komen bovenin de bestaande toolkit."

- Carola Kesteloo (Creative Business Partner | Contentwriter)

"Weer ontzettend veel geleerd tijdens deze leuke workshop van Bastiaan. Het geeft me erg veel energie en inspiratie om deze zomer aan de slag te gaan met ChatGPT en te zien of ik aan het eind van het jaar voor een aantal onderwerpen bovenaan kan staan in Google. Ben er in ieder geval van overtuigd dat het me ontzettend veel tijd gaat schelen, en bovendien blogs oplevert die beter gestructureerd zijn dan hetgeen ik tot nu toe schreef. Super bedankt Bastiaan!"

- Marc Bijl (webdesigner en oprichter matjoo.nl)

"De workshop authentiek bloggen vind ik een heel nuttige aanvulling naast de cursus Bovenaan in Google. De manier waarop je ChatGPT leert gebruiken zorgt ervoor dat je toch je eigen authentieke blogs kunt maken. Chapeau voor deze duidelijke en praktische workshop Bastiaan!"

- Coby Koops (natuurkieker.nl)

"Het was een duidelijke, to-the-point workshop, waarin ik leerde waar een goede blog aan moet voldoen en met veel handige tools om ChatGPT in te zetten. Ik heb echt nieuwe dingen geleerd, terwijl ik wel al eerder van ChatGPT gebruik had gemaakt. Fijn ook dat het een persoonlijke workshop was en toegespitst op de hulpvragen van de deelnemers."

- Patricia Jonker

"Ook deze workshop van Bastiaan was weer wervelend. Veel praktische informatie, heldere voorbeelden, verteld in vlotte vaart, met als resultaat dat je zin krijgt om met met ChatGPT aan de gang te gaan. Om erachter te komen hoe deze ‘personal assistent’ ook voor jou positief kan gaan werken. Zonder je authenticiteit op te geven, want dat wil niemand."

- Anneke Goede

"Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. Het is waardevolle informatie die je echt verder helpt. Daarnaast wordt de workshop met veel enthousiasme en overtuiging gegeven. Echt een aanrader!"

- Remy Kok

"De workshop was helder, concreet en leverde veel toepassingen en inzicht in mogelijkheden op. Zeker aan te raden als je wilt leren bloggen met AI."

- Robert (tekstschrijver)

Zeven leerzame video's

Deze workshop bestaat uit zeven video's waarin je stap voor stap leert hoe je zowel je STIJL, jouw VISIE en jouw ERVARING door ChatGPT kunt verwerken in jouw blog.

Heel authentiek en heel gemakkelijk.

Prijs: 145 euro

Een beetje van jezelf en een beetje van AI

Veel ondernemers worstelen met het downloaden van hun kennis naar een leesbare tekst.

Met ChatGPT wordt dat een relatieve peulenschil.

Als je het goed doet.

Je wilt immers wel dat de machine ook echt jouw verhaal vertelt. Jouw visie, jouw ervaringen en het liefst ook een beetje in de stijl die bij jou past.

Dat kan als je ChatGPT op de juiste manier gebruikt.

In deze praktische en interactieve training laat ik zien hoe je dat doet.

Het gaat je uuuuuuren tijd besparen per blog en nog belangrijker: je gaat nu veel meer blogs maken.

Na deze informatieve workshop weet je echt hoe je met ChatGPT blogs maakt die prettig leesbaar zijn en echt jouw verhaal vertellen.

 • Krijg een authentieke tekst waarmee je echt kunt laten zien wie jij bent
 • Bespaar uren tijd per blog
 • Bouw in no-time aan een website vol blogs waarmee je je snel kunt profileren als autoriteit
 • Schrijf blogs die ook de goedkeuring van Google krijgen!
 • Bloggen wordt weer leuk (ja, ik heb het tegen jou 😃)

  

 • Voorkom dat je een tekst krijgt waar er al honderden van zijn
 • Voorkom dat je een saaie tekst krijgt waar geen ziel in zit
 • Voorkom dat je een tekst krijgt die niet bij jou past
 • Voorkom dat mensen doorhebben dat je ChatGPT hebt gebruikt
 • Voorkom dat Google merkt dat je hem volledig door AI hebt laten schrijven

Weten hoe? Meld je snel aan.

De workshop is inclusief cursusmateriaal. Je ontvangt:

 • Zeven handzame video's in de leeromgeving van de Blogkracht Academie (kijken wanneer jij wilt)
 • Een overzicht van de praktische prompts uit de workshop (knippen/plakken en gebruiken maar!)
 • Toegang tot mijn BlogPromptGenerator (+ tutorial)
 • Toegang tot besloten ChatGPT Forum om ervaringen te delen en aanvullende vragen te stellen
 • De slides van de presentatie

'Bloggen wordt een makkie'

In deze videoserie leer je :

Hoe je in no-time een waardevolle blog schrijft die ook prettig leesbaar is.

Hoe je een echt authentieke blog maakt die jouw verhaal vertelt.

Hoe je ervoor zorgt dat je schrijft in de stijl die bij jou past.